Így akar mártírt csinálni a Soros-birodalom a szír terroristából

Ahmed H. Röszke Horgos
Vágólapra másolva!
Újabb kommunikációs háborút indított Soros birodalma a Röszkén rendőrökre támadó szír terrorista, Ahmed H. ügyében. Megpróbálják úgy beállítani, mintha csak egy szerencsétlen bevándorló lenne, pedig kövekkel támadt a rendőrökre, és rájuk uszította az agresszív tömeget. Most Soros álcivil szervezetei a bíróság elé vitték Ahmed H.-t, hogy kártérítést pereljenek ki, arra hivatkozva, hogy mennyire megviselte őt az, amit róla mondtak. A szír terrorista azonban a bíróság előtt rosszul játszotta a szerepét, azt sem tudta világosan elmondani, hogy valójában mi zavarja. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy hogyan is vált Ahmed H. a sorosista civilek kedvencévé, akiből áldozatot akartak kreálni, és hogyan használnák a céljaik érdekében az elítélt szír férfit Magyarország megbélyegzésére a hazai és külföldi Soros-szervezetek.
Vágólapra másolva!

Szívet facsaró tudósításokat szerettek volna írni a balliberális fake news-portálok a rendőröket dobáló szír kártérítési peréről, de nem sikerülhetett tökéletesen, mert a férfi a bíró kérdéseire többször is belezavarodott abba, hogy vajon miért is érte sérelem. Olyanokat mindenesetre sikerült mondania az agresszív támadást levezénylő Ahmed H.-nak, hogy napokig sírt, amikor kiderült, hogy csúnyákat mondanak róla.

Először is, nézzük meg, ki ez a báránylelkű terrorista:

Ahmed H. hergeli a tömeget Forrás: 888.hu

Íme egy videó a röszkei zavargásokról:

A férfit mindenáron áldozatként beállítani szándékozó balliberális sajtó és sorosista álcivilek célja egyértelműen Magyarország megbélyegzése, és a független bíróság befolyásolása.

Mint láthatjuk, a férfi mögé beállt a teljes Soros-birodalom, és mindent megtesznek, hogy ártatlannak állítsák be, Magyarországról pedig rágalmakat terjesszenek.

Az Amnesty International Ahmed H. szabadon engedését követelte

A Soros-birodalom egyik hazai bástyájának számító Amnesty International többször is követelte Ahmed H. szabadon bocsátását. „Engedjék szabadon Ahmed H.-t" címen petíciót és adománygyűjtést is indítottak. Azt követelték, hogy mentsék fel a terrorcselekmény vádja alól, "ne kapcsolják össze a migráció és terrorizmus kérdését", és engedjék már Ahmed H.-t vissza Ciprusra.

Ahmed H. az ellenzék ártatlan báránykája Forrás: Pesti Srácok

Gauri van Gulik, az Amnesty International európai igazgatóhelyettese személyesen jött el a tárgyalásra - ezt nem lehetett Soros magyar embereire bízni -, és arról beszélt, hogy Ahmed H. nem is terrorista. Ismételjük meg: egy rendőrökre kövekkel támadó, rájuk tömeget uszító férfiről beszélt.

Az Amnesty képviselői nemzetközi sajtókampányt indítottak

A Soros-birodalom természetesen azonnal harcba szállt, és nemzetközi kampányt indított.

A The New York Times 2018. szeptember 20-ai cikkében a szervezet egyik képviselője azt mondta, hogy Ahmed H. elítélésének semmi köze az igazságszolgáltatáshoz, a magyar hatóságok egyszerűen csak üldözik a bevándorlókat és azokat, akik segítik őket.

Ahmed H. Forrás: Pesti Srácok

A NYT 2018. március 14-ei cikkében a szervezet európai terrorizmus elleni küzdelemmel foglalkozó szakértője, Eda Seyhan kampányolt. Terrorizmus elleni „drákói" magyar törvényekről beszélt. Seyhan szerint „az Ahmedre kiszabott ítéletet fellebbezést követően semmissé kell tenni, és azonnal szabadon kell engedni őt." Az Amnesty International „az igazságszolgáltatás megcsúfolásának" nevezte az ítéletet. A szervezet egy másik képviselője, Demeter Áron a Politico 2018. június 3-ai cikkében az alábbiakat nyilatkozta: „Véleményünk szerint ez nem volt terrorcselekmény. Szerintünk Ahmed esetében félreértelmezték a jogszabályokat. Egyértelmű, hogy az ügyészeknek terroristát kell csinálni belőle."

A MigSzol tüntetett Ahmed H. mellett

A MigSzol Csoport és a „Free the Röszke 11" 2016. december 3-án tüntetést szervezett Ahmed H. mellett Budapesten.

A tüntetésen alig több, mint százan voltak. Schilling Árpád rendező, a Krétakör alapítója olyan bombasztikus mondatokat mondott, mint hogy:

A tüntetésen felolvasták az Amnesty International munkatársának, Demeter Áronnak az üzenetét, aki azt ígérte, hogy az AI minden tőle telhetőt megtesz, hogy támogassa Ahmed ügyét.

A következő Ahmed H. melletti tüntetésen Sorosék már

Juhász Pétert és Gulyás Mártont is hadrendbe állították.

Röszkén 2017. április 15-én a határok megnyitását és Ahmed H. szabadon engedését követelték.

A nőverő Juhász Péter és társai a falu főutcáján a határhoz vonultak, ahol farkasszemet néztek a kerítéstől tíz méterre felsorakozó rendőrökkel.

Soros megbízható embere, Sargentini is védelmébe vette a szír terroristát

A Soros-Sargentini jelentés külön részt szentelt az Ahmed H. elleni büntetőeljárásnak. Judith Sargentini is politikai nyomásról értekezett, pedig azt ők akartak a magyar hatóságokra helyezni.

A Soros-Sargentini jelentés azt hazudta, hogy Ahmed H.-t azért ítélték el, mert át akarta hozni a családját a magyar-szerb határon, miközben a valóság az, hogy kövekkel dobálta a határt védő magyar rendőröket.


Az EP a Magyarországot elítélő határozatában védte Ahmed H.-t

Az EP a Magyarországot elítélő határozatában egészen szürreális mondatokat írt le. Azt állították a tömeget hergelő szír terroristáról, hogy megafonnal nyugtatni akarta őket, és csak azért ítélték el, mert „három tárgyat hajított a határt védő rendőrökre".

Vagyis még ők sem tudták cáfolni, hogy Ahmed H. a rendőröket dobálta, ezért bagatellizálni kezdték.

Az EP határozata gyakorlatilag szó szerint felmondta a sorosista Amnesty International állásfoglalását. A Magyarországot elítélő határozat megfogalmazásában részt vett Niedermüller Péter és Jávor Benedek is.

Az EP baloldali és liberális frakciói szolidaritásukat fejezték ki Ahmed H.-val

Az Európai Parlament strasbourgi épületében 2017. június 14-én a Zöldek, az ALDE, az S&D és a GUE/NGL európai parlamenti frakciók egyes képviselői közös demonstrációt tartottak Ahmed H. szabadon engedéséért.

Az eseményen részt vett mások mellett Judith Sargentini (Zöldek), Eva Joly (Zöldek), Cecilia Wikström (ALDE), Tanja Fajon (S&D), Ana Gomes (S&D). Akciójukat fotókon is megörökítették.

Forrás: M1 Híradó

A szír terroristát egyébként Bárándy Péter, a Medgyessy-kormány volt igazságügy-minisztere védte.

Még ő sem tagadta azt, hogy Ahmed H. megtámadta a rendőröket, sőt, ő már hatrendbeli erőszakot ismert el, de váltig állította, hogy ez nem terrorizmus.

Nyilvánvalóan látszik tehát, hogy Ahmed H. egy köztörvényes bűnöző, aki egy agresszív migráns tömeget megafonnal irányított a rendőrök ellen, és kövekkel dobálta a határt és Magyarországot védő rendőröket. Róla akarják egészen arcátlan módon bebizonyítani, hogy egy ártatlan, depressziós, sírós szegény bevándorló, nem pedig terrorista.

A per során azonban kiderült, a szerepét nem sikerült betanítani neki, a sorosista előadás hatalmasat bukott.

Hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk a szír terroristáról.