Így próbált menekülni a kérdések elől Karácsony Gergely - videó

Vágólapra másolva!
Már követni sem tudjuk, hogy hányadik verziót halljuk Karácsony Gergelytől az őszödi beszédével kapcsolatban. Szerda este azt mondta az Origónak egy követhetetlenül zavaros okfejtésben, hogy ragaszkodik hozzá, hogy ez egy magánbeszélgetés volt, amit a Párbeszéd hivatalos elnökségi ülésén folytattak. A balliberális főpolgármester-jelölt Szabó Balázs, újpesti ellenzéki jelölt rasszista támadásával kapcsolatban is egy új verzióval állt elő: szerinte szemtanúként szerepel a jobbikos politikus vádlottként az ügyben. Mindezt Karácsony arra hivatkozva mondta, hogy a jelölt ezt mondta neki. Arra már nem tudott válaszolni, hogy akkor hogyan lett gyanúsított.
Vágólapra másolva!

Kedd este látott napvilágot, hogy László Imre újbudai DK-s polgármesterjelölt több alkalommal is szexuálisan zaklatta egyik beosztottját, akivel együtt dolgozott egy klinikán. Bár a jelölt érdemben nem cáfolta az elhangzottakat, az ellenzéki pártok egy kis cirkuszra hívták maroknyi táborukat szerda este a TV2-höz. A tüntetés után Karácsony Gergely megpróbált gyorsan elmenekülni, de nem hagytuk, így néhány kérdésre kénytelen volt válaszolni. Bele is zavarodott.

Kedden látott napvilágot az a hír, miszerint Szabó Balázs, újpesti jobbikos-ellenzéki jelölt két társával Budapestre látogató tunéziai állampolgárokat vert össze a vád szerint. A jobbikos politikus – amennyiben elítélik – 2-től 8 évig terjedő börtönbüntetésre számíthat.

Karácsony arra a kérdésünkre, hogy miért mondta a tüntetésen azt, hogy Szabó csupán szemtanúja volt az esetnek, azt felelte, hogy az újpesti polgármesterjelölt, és maga Szabó is ezt mondta.

A teljesen alkalmatlan Karácsony tehát csak úgy bemondásra mindent elhisz, amit szövetségesei mondanak neki, még akkor is, ha valaki ellen vádat emeltek.

Elnökségi magánbeszélgetések?

Karácsony Gergely őszödi beszédéről is újabb verziókkal állt elő. Megkérdeztük tőle, ha valóban a kormánypártok szivárogtatták ki a hangfelvételt, akkor miért torzították el a Párbeszéd elnökségi tagjainak a hangját. Nem az lett volna az érdekük a kiszivárogtatóknak, hogy minél több párbeszédes politikust belekeverjenek? A főpolgármester-jelölt minderre zavarában azt mondta, majd a nyomozóhatóságok ezt eldöntik. Majd ezután következett a teljesen zavaros magyarázkodás arról, hogy az elnökségi ülésen magánbeszélgetést folytattak.

Nézzék meg Karácsony Gergely menekülési kísérletét és zavaros magyarázkodását!