Fejbe rúgott egy alvó fiút egy gyerekfelügyelő Nagykanizsán

Vágólapra másolva!
A nagykanizsai javítóintézetben az egyik felügyelő fejbe rúgott egy fiút alvás közben, és többször is agresszívan viselkedett.
Vágólapra másolva!

A 33 éves férfi a nagykanizsai javítóintézetben dolgozott gyermekfelügyelőként. Tavaly júliusban megfenyegette az intézetben az egyik gyereket azzal, hogy ha a csoportszobában napközben ismét elalszik, fejbe fogja rúgni.

Pár nap múlva a fiú a gyógyszerei miatt megint elaludt napközben. Amikor ezt a gyermekfelügyelő észrevette, meg is tette, amit ígért. Fejbe rúgta az alvó fiút.

A férfi néhány héttel később egy másik fiúval is összeveszett, akit trágár szavakkal utasított rendre. Kollégája a nevelői szobában számon kérte ezt a férfin, aki ettől ideges lett,

hangosan kiabálni és fenyegetőzni kezdett, majd földhöz vágva összetört egy számítógép-billentyűzetet, a szoba ajtajába pedig ököllel, nagy erővel beleütött.

Az erőszakos, közösségellenes, másokban félelmet és megbotránkozást keltő magatartás miatt a Nagykanizsai Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat a gyermekfelügyelő ellen.