Az egyik budafoki ellenzéki jelölt legalizálná a gyerekek nemváltó műtétét

Vágólapra másolva!
Kóber György „óvóbácsi" Budafok-Tétényben egyéni képviselőjelöltként indul az október 13-i választáson. A képviselőjelölt, aki mostanság a kispesti óvoda ovisaival fotózkodik legszívesebben, nem is olyan régen még a drogliberalizáció élharcosának, Juhász Péternek volt a jobbkeze: az Együtt Országos Politikai Tanácsának alelnöke leginkább a homoszexuálisok „egyenlőségének" (bármit is jelentsen ez a gyakorlatban) kérdésével foglalkozott. Az idei Budapest Pride napján is szivárványba öltöztette profilképét – még az sem zavarta óvóbácsiként, hogy a pride-ozók egy része nyíltan kiállt a pedofília mellett is, követelve, hogy az ne számítson bűncselekménynek. Nem meglepő, hogy Kóber a „Pride követe" szerepben tetszeleg, hiszen a PestiSrácok által fellelt dokumentumok szerint még az Együtt politikusaként az LMBT Szövetség egyik kiemelt segítője volt olyan céljaik elérésében, mint a „homoszexuális gyerekek(!) előbújásának" támogatása, nemváltó műtétjeik engedélyezése és finanszírozása a tb által, valamint országos érzékenyítő reklámkampány szervezése.
Vágólapra másolva!

Kóber György évek óta próbál betörni a nagypolitikába, csak mostanában pártonkívüli „civil".

Tavaly még az Együtt újbudai országgyűlési képviselőjelöltje volt, de

párttársaihoz hasonlóan ő is csúnyán elbukott.

Aztán miután Juhász Péter pártjának még az 1 százalékot sem sikerült elérnie, és kiderült, hogy a kampánytámogatást, mintegy 153 millió forintot is vissza kell fizetniük, felszámolták magukat.

Forrás: PESTISRÁCOK

Kóber azzal próbált kitűnni a mikropárt soraiból, hogy olyan kezdeményezések élére állt, mint a Római-part „megmentése" – na nem az árvizektől, hanem a gátépítéstől - írja a PestiSrácok.

Szintén az Együtt politikusaként ő volt az, aki az LMBT+ közösség egyik fő segítőjeként tevékenykedett.

Az LMBT Szövetség egy 2015-ös közgyűlési beszámolója név szerint említi a gyurcsányista bukott EP-képviselő, jelenlegi erzsébetvárosi polgármesterjelölt Niedermüller Péter mellett, és örömmel konstatálja, hogy a politikai egyeztetéseknek hála az Európai Bizottságig jutott panaszuk, hogy milyen kevés pénzügyi támogatásban részesülnek.

Az LMBT Szövetség anyaga – amelyben támogató tárgyalópartnerként Kóbert megnevezik – több olyan kiemelt stratégiai célt fogalmaz meg, ami gyermekekkel foglalkozik, mint például a családformák sokszínűségének elfogadtatása, homoszexuális- és gendertémák megjelenítése a köz- és felsőoktatásban,

kiskorú transzneműek nemváltoztatásának engedélyezése és finanszírozása a társadalombiztosítás által, „Előbújás" néven országos érzékenyítő kampány citylight- és óriásplakátokon, szórólapokon.

Forrás: PESTISRÁCOK

Kóber Györgynek mellesleg manapság is az egyik kedvenc témája a szexuális másság. Büszkén hirdeti a Pride-ot, oszt meg homoszexuálisok „egyenjogúságával" kapcsolatos cikkeket a közösségi oldalán, előszeretettel gúnyolódik ízléstelenül jobboldali politikusokon.

Forrás: PESTISRÁCOK

Amikor éppen nem a jobboldali politikusokat mocskolja, akkor azért háborog, hogy a kormány nemzeti érzelmekre kívánja nevelni a gyerekeket már az óvodában is.

Vagy mentorától, Juhász Pétertől tanult módon kéreget.

Nem mellesleg az is elgondolkodtató, hogy gyermekvédelmi, akár adatvédelmi szempontból nem aggályos-e, hogy

egy politikus rendre óvodás gyerekekkel fotózkodik,

és a képeket ráadásul mindenféle kitakarás, anonimizálás nélkül terjeszti a közösségi oldalán, gyalázkodó politikai posztok között, sőt, még

egy társkereső online felületen is gyerekekkel közös képpel mutatkozik be.

Forrás: PESTISRÁCOK