Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Botka László városában szabadon garázdálkodik a koldusmaffia - videó

Vágólapra másolva!
Újabb hír érkezett arról, hogy az MSZP-s Botka László által vezetett Szegeden komoly erőkkel, és ellenőrizetlenül van jelen a koldusmaffia: ezúttal egy utcazenéléssel kéregető, idősebb férfihez mentek oda a behajtók fényes nappal a város egyik központi pontján. Egyre több helyi kifogásolja, hogy a szocialista városvezetés tétlenül nézi, ahogy a belvárosban egyre jobban elszaporodnak a koldusmaffia által futtatott koldusok.
Vágólapra másolva!

A Szeged Ma számolt be róla, hogy a város egyik központi helye, a Nagyáruház előtt egy meglehetősen rosszarcú férfi ráparancsolt egy utcazenészre, hogy hangosabban játsszon, különben megüti.

– förmedt rá a férfi, ami után társával együtt terrorizálni kezdte a zenélő kéregetőt. Mielőtt azonban tettlegességig fajult volna a dolog, egy apuka a kislányával a karjában közbelépett, és igyekezett megfékezni a két behajtót. Csakhogy kis híján balul sült el a karakán közbelépés, hiszen az alvilági figurák neki akartak menni a váratlan vendégnek, azonban a koldus visszafogta őket. A szóváltás után az apuka odébbállt, ezt követően a két fenyegető külsejű férfi durva szavakkal alázta az utcazenészt.

Itt tudja megnézni, hogyan garázdálkodik a koldusmaffia Szegeden:

A Szeged Ma felelevenítette, nem ez volt az első ilyen eset, hiszen néhány héttel ezelőtt ugyanez a férfi elvette az egyik kéregetőtől az összegyűjtött pénzét a Kárász utcán. Az eset akkor nagy port kavart a szegediek körében, többen annak adtak hangot a különböző felületeken, hogy a Botka-féle városvezetés képtelen kezelni a koldusmaffia térnyerését. Az egyik kommentelő arról írt, több ismerőse is azért költözött el a Csongrád megyei városból, mert már nem elég biztonságos itt élni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről