Leleplezték a sportmenedzsert, aki át akarta venni a Fradit

Vágólapra másolva!
Egy menedzser a Ferencvárosi Torna Club egyik ismert női kézilabdázóját, valamint egy másik magyar klubot akart felhasználni arra, hogy átverje a Fradit és pénzt csaljon ki belőlük. A PestiSrácok kiderítette, hogy kiről van szó. 
Vágólapra másolva!

Farkas Mátyás arra akarta rávenni a Ferencváros és a magyar válogatott egyik sztárkézilabdázóját, hogy verje át a saját klubját, amivel anyagilag persze maga a menedzser is nagyon jól járt volna.

A játékosnak tettetnie kellett volna, hogy más klubok érdeklődnek iránta, és így kiharcolnia, hogy egy új, magasabb fizetést garantáló szerződés kapjon a csapatától.

Az új kontraktusért járó óriási jutalékot pedig természetesen Farkas Mátyás vághatta volna zsebre – írja a PestiSrácok.

Forrás: PestiSrácok.hu

A játékosügynök az átverésbe egy jónevű klubot is bevett volna, aminek az érdeklődő szerepét kellett volna játszania. Ezt meg is nevezte.

Az üzleten utólag mindenki bukott volna, a menedzsert leszámítva. Az FTC rengeteg pénzt, a másik klub a hitelességét, a játékos pedig a tisztességét.

Az átverő akció azért nem jött létre, mert a játékos észnél volt, és elküldte a menedzsert. A lap többször próbálta elérni telefonon Farkast, hiába.

Kedd délután jelentették be, hogy

a Siófok Kézilabda és Tenisz Club azonnali hatállyal felmondta a nevükkel visszaélő Farkas Mátyással és cégével, a ChampSport Kft.-vel fennálló megbízási szerződését.

A siófoki csapat a közleményében kitért arra is, hogy elítélik a menedzser eljárását, aki kockára tette a klub becsületét és azt is, hogy tisztázták a helyzetet a Ferencvárossal.