Brutálisan megkínoztak és meggyilkoltak egy hajléktalant Debrecenben

Vágólapra másolva!
Egy debreceni hajléktalan férfi brutálisan megalázta és meggyilkolta hajléktalan társát egy lakatlan házban még január végén. Miután megverte, kivonszolta az udvarra, ahol a férfi kihűlt a fagyban.
Vágólapra másolva!

A gyilkos férfi 2017 tavaszán szabadult a börtönből, ezek után lett hajléktalan Debrecenben, így ismerkedett meg áldozatával. Január 22-én a két férfi egy belvárosi lakatlan házban töltötte az éjszakát.

Begyújtottak a kályhába, aztán együtt ittak. Egyszer csak a férfi ingerülten szidni kezdte a társát, amiért az szerinte nem koldult össze elég pénzt, és elég tűzifát sem hozott nekik.

Forrás: Police.hu

A férfi magához vett egy több mint 1 méteres, fém vízvezetékcső-darabot és arra utasította a társát, hogy kússzon oda hozzá. A hajléktalan férfi négykézláb csúszott oda a támadóhoz, aki utasítgatni kezdte, mint egy kutyát. Ezek után a csővel és kézzel is rátámadt az áldozatára, aki végül elájult. A támadó viszont nem hagyta abba.

Felgyújtotta a férfi haját, majd vízzel eloltotta, és tovább ütötte-verte, ahol érte.

Mindezt végignézte egy harmadik férfi, aki arra kérte, hogy ne bántsa. A vádlott őt is megfenyegette, aztán egy vasrúddal megverte - írja az Ügyészség.hu.

A támadó ismét odalépett megvert társához, levette róla a kabátját és a cipőjét, amelyeket elégetett a kályhában, majd a férfi matracát is elvette, hogy a hideg kövön aludjon.

A támadó az éjszaka közben a betonon fekvő, vérző férfit kivonszolta a házból és az udvaron hagyta.

Az áldozat annyira félt, hogy nem mert visszamenni a házba, el akart menekülni az udvarról. De nem tudott, mert

a sötétben a kapunál lévő raklapok közé szorult a lába, elesett, amitől nyílt lábszárcsonttörése lett.

A férfira rendőrök találtak rá másnap hajnalban, de az életét már nem lehetett megmenteni.

Az ügyészség a többszörösen visszaeső férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság és más bűncselekmények miatt életfogytig tartó fegyházbüntetést javasol.