Megtámadták a köztelevíziót az ellenzéki képviselők

Vágólapra másolva!
Példátlan dolog történt: a köztelevízió épületét ellenzéki országgyűlési képviselők egyszerűen elfoglalták. Az MTVA dolgozói nagyon helyesen jártak el, nem engedték, hogy a törvénytelenül felvételeket készítő, bent randalírozó, a szabályosan zajló köztelevíziós műsorfolyamba beavatkozni akaró ellenzéki képviselők megzavarják a munkát. 
Vágólapra másolva!

Az ellenzéki propagandamédiumok viszont pontosan úgy viselkedtek, ahogy azt tőlük megszokhattuk. Mutogatták a törvénytelenül készített felvételeket, eljátszották, hogy elhiszik Hadházy Ákos komédiázását vagy Szél Bernadett jajveszékelését. Hadházy Ákos, amint harciasan lefekszik a földre, az egyik legkomikusabb politikai esemény lenne, ha az egész akció gátlástalansága nem lenne figyelmeztető. Ha nem látnánk viszont az ellenzéki politikusok erőszakos akcióiban az annyiszor elemzett Soros-módszert: a zavarkeltést, a provokációt.

Az MTVA dolgozói nagy nyugalommal és intelligenciával viselték ezt a méltatlan helyzetet. Nyilvánvalóan nehéz volt adást készíteni ilyen abnormális körülmények között, az élő adás mégis hibátlanul ment le, és megy most is.

Az ellenzéki propagandamédiumok ahelyett, hogy szolidárisak lennének a megtámadott köztelevízióval, kifejezetten tapsikoltak a törvénytelenségeknek.

Egyetlen kérdésünk van: akkor is így ünnepelnének, ha mondjuk az RTL Klub székházát elfoglalnák fideszes országgyűlési képviselők, vagy az ATV-be rontanának be KDNP-s képviselők?

Pontosan tudjuk, hogy nem. Akkor már szaladnának az ENSZ-hez, a Világbankhoz, Brüsszelhez, vagy éppen Soros Györgyhöz.