A Soros-provokátorok jellegzetes módszerével próbálkozott Hadházy Ákos és Szél Bernadett

Budapest, 2018. december 17. Rendőrsorfal 2018. december 17-én az MTVA Kunigunda utcai székházánál, ahol tüntetők az önkéntes túlmunka idő bővítéséről szóló törvény ellen demonstráltak. MTI/Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Mínusz 5 fok volt vasárnap este. Pár százan kint tüntettek az MTVA székháza előtt. Tizenhárom ellenzéki képviselő viszont bent „melegedett" az MTVA Kunigunda utcai székházában - írja a 888.hu.
Vágólapra másolva!

Míg a tüntetőknek mondott provokátorok vasárnap hajnalig hergelték a rendőröket (többször is nekimentek a köztévé épületét védő sorfalnak, hogy bejussanak), addig például Kunhalmi Ágnes szocialista, Bősz Anett liberális, Varjú László DK-s, Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselők a köztévé büféjében ücsörögtek és kávéztak. A kinti eseményeket az álhírgyárak, a benti „pikniket" a politikusok élőzték a Facebookon. Utóbbiak természetesen törvénysértő módon, mert ilyet a tulajdonos engedélye nélkül nem tehetnek.

Rendőrsorfal 2018. december 17-én az MTVA Kunigunda utcai székházánál Forrás: MTI/Mohai Balázs

Reggel előbb Hadházy Ákos hajtott végre akrobatikus mozdulatokat.

„Pókemberként" mászott a köztévé egyik lépcsőjének a szélén, hogy megzavarja az élő adást, s hogy beolvassa a Sorosék által felbujtott agresszív csoportok követeléseit.

Majd a „független" képviselő lefeküdt a földre, mondván: ő onnan nem távozik. Később a köztévé biztonsági őrei többször illedelmesen megkérték a képviselőket, hogy hagyjanak fel a provokációval és az élő közvetítéssel, ők azonban ennek nem tettek eleget, majd a szemmel láthatóan önkívületi állapotban lévő Hadházyt kidobták a székházból. Eközben egykori párttársa, a nemrég külföldi oktatásban részesülő Szél Bernadett elcsukló hangon, kisírt bociszemekkel megpróbálta úgy beállítani az esetet közvetítésében, mintha erőszak érte volna őket.

- kommentálta a történteket Deutsch Tamás EP-képviselő.