Kudarcba fulladt a Soros-hálózat újabb agresszív tüntetése a Kossuth téren

Vágólapra másolva!
A Soros-hálózat agresszív tüntetői nekirontottak a sorfalnak, füstgránáttal és fémpénzzel dobálták a rendőröket. Mindenáron összecsapást akartak kicsikarni, a rendőrök azonban csak akkor használtak könnygázt, amikor valaki át akart törni rajtuk. Végül a rendőrök három agresszív tüntetőt állítottak elő. Miután legnagyobb bánatukra az agresszív szélsőbaloldali aktivisták nem tudtak tömegoszlatást kiprovokálni, fél 12 után csalódottan több részre szakadtak. 
Vágólapra másolva!

A Kossuth téren lévő agresszív tüntetők közül három férfi rátámadt a rendőrökre - írja a rendőrség közleménye. Nekirontottak a sorfalnak, és lökdösték a rendőröket, az egyik férfi az arcát egy maszkkal takarta el. A rendőrök kiemelték a csoportosulásból, és bűncselekmény elkövetése miatt előállították őket.

Az elmúlt két napban 14 rendőr sérült meg az agresszív szélsőbaloldali Soros-aktivisták támadásában. A rendőrség azt írta a honlapján, a Police.hu-n, hogy a törvényeket a demonstrálóknak is be kell tartaniuk, és a rendőrség esküjéhez híven a rendet fenn fogja tartani, a törvénysértő rendbontókat pedig elő fogja állítani.