Halottaskocsin vitték VV Fannit a krematóriumba

vv fanni, utolsó képek
Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották.
Vágólapra másolva!
A legizgalmasabb krimibe illő történettel állt elő egy jelenleg börtönben ülő rab VV Fanni holttestének eltüntetésével kapcsolatban. Valószínűleg igazat mondhat, mert a rendőrség többször kihallgatta a Vácott raboskodó férfit – számol be szerdai címlapi cikkében a Bors.
Vágólapra másolva!

Rengeteg teória látott már napvilágot Novozánszki Fanni rejtélyes eltűnéséről, meggyilkolásáról. Az első felvetések még külföldi munkáról szóltak, és hogy Fanni Németországban próbál szerencsét.

Majd a rendőrség decemberben közölte a szülőkkel, hogy 99 százalék, hogy a lányuk már nem él,

majd soha nem látott erőkkel kezdték felkutatni a holttestét. Először dunai keresésről lehetett hallani, később tavak, erdők mélyén is nyomok után kutatott a rendőrség, de lassan egy éve, minden erőfeszítés kudarcot vallott. Sőt, az FBI segítségét is kérték a magyar rendőrök. Ám a holttest nem került elő, Fannit mintha a föld nyelte volna el.

Bárki is tüntette el a holttestet, profi munkát végzett.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja Forrás: Facebook/Origo

Egy év elteltével a napokban egy titokzatos tanú tűnt fel, akinél már a rendőrség és a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József is járt. A váci börtönben ülő rab ugyanis azt állítja, tudja, mi lehetett az oka, hogy Fannit meggyilkolták, és azt is, hogy miért nem találják egy éve a holttestét.

G. Péter elmondása szerint jól ismerte Fannit, és a lány meggyilkolásával gyanúsított, előzetes letartóztatásban ülő B. Lászlót is. Legtöbbször a Fanni luxuslakóparki otthonának közelében lévő bárban futott össze velük.

Az előzetesben lévő B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak Forrás: Origo

A rab szerint volt kapcsolat Fanni és a gyanúsított között, mi több, a férfi teljesen odavolt a lányért, és amikor megtudta, hogy Fanni tervei közt szerepel, hogy hamarosan elhagyja az országot, teljesen kiakadt. Félt, hogy elveszíti a kapcsolatot a lánnyal, aki pont az eltűnése idején, tavaly novemberben készült kiköltözni Olaszországba, még jobb fizetés reményében – tudta meg a Bors dr. Lichy Józseftől, aki nem tartja kizártnak, hogy

a lakásban talált több millió forint készpénzt is a költözés miatt vette ki a bankból Fanni.

G. Péter állítását a hatóságok is komolyan veszik, ugyanis a nyomozók többször is kint jártak a váci börtönben, és meghallgatták a mondandóját. A csalás miatt bebörtönzött férfi szerint Fanni költözésének híre okozhatta a konfliktust a lány és B. László között, és ennek lett az eredménye a végzetes este. Ezután, ahogy azt a Blikk is megírta,

Fanni holtteste egy olyan bandához kerülhetett, akik nyom nélkül eltüntetnek, egész pontosan elégetnek bárkit.

B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével Forrás: police.hu

A Bors most a hátborzongató részleteket is megtudta. Állítólag ezt mesélte a rendőröknek is a Vácon ülő rab.

A férfi biztos benne, hogy a társaság egy halottaskocsival érkezhetett a helyszínre, ahol Fanni testét súlyos milliókért cserébe átvették, hogy eltüntessék.

Nagy valószínűséggel így tudták a legbiztonságosabban szállítani, hiszen a halottszállító autókat a rendőrség nem állítja meg.

Az ügy további részleteiről a Bors szerdai számában olvashat.