Ma kiderül, kik Soros György leghűségesebb emberei a parlamentben

Sargentini Soros
Vágólapra másolva!
Kedden szavaznak az országgyűlési képviselők a Soros-Sargentini jelentés elleni határozattervezetről, így megtudjuk, hogy a magyar honatyák közül kik támogatják az amerikai bevándorláspárti tőzsdespekuláns által tollbamondott, hazugságoktól hemzsegő irományt. A jelentést még szeptember közepén csalással fogadták el, de azóta Magyarország mellett több állam is kiállt, és a kormány is az európai bírósághoz fordult. A dokumentum arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarország elleni valótlan vádakat. 
Vágólapra másolva!

Az Országgyűlés kedden dönt a Fidesz-KDNP képviselőinek azon határozati javaslatáról, amely az Európai Parlamentben elfogadott Soros-Sargentini jelentésre ad választ. Kocsis Máté, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője korábban azt mondta, a dokumentum arra szólítja fel a kormányt, hogy

ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarország elleni valótlan vádakat,

és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.

A holland zöldpárti képviselő által jegyzett jelentés gyakorlatilag a Soros György szervezetei által tollba mondott hazugások gyűjteményének tekinthető. Így pedig azok a parlamenti képviselők, akik nem utasítják el ezt a dokumentumot, azok egyértelmen Soros György szövetségeseinek tekinthetőek. Egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy az ellenzék összességében hogyan szavaz majd, de a várható magatartásukról mindent elmondott, ahogyan a vitában viselkedtek.

Megtudjuk, hogy a magyar honatyák közül, kik állnak Soros György pártján Forrás: Origo

Kritikán aluli ellenzéki szereplés

A Jobbik hülyegyerekezett, Gyurcsány Ferenc rohadtozott, Ujhelyi István meg poénkodott a magyar parlamentben a Soros-Sargentini jelentés vitáján. Az eseményre az ellenzék alaposan rákészült, szinte valamennyi európai képviselőjük videoüzenetet küldött Brüsszelből arról, hogy milyen rossz a helyzet Magyarországon. Értelemszerűen az ellenzék hazai csapatának is meg kellett mutatnia magát, hogy

igenis helytállnak a brüsszeli érdekek képviseletében.

Olyan rendhagyóra sikerült a művelet, hogy talán egy 18-as karikát is megért a szereplésük.

A válogatott hazugságoktól és valótlanságoktól hemzsegő Soros-Sargentini jelentést szeptember 12-én fogadta el az Európai Parlament elképesztő jogi körülmények között. A szavazáson nem vették figyelembe a tartózkodó szavazatokat, ezért a kormány az európai bírósághoz fordult, hogy érvénytelenítse a voksolás eredményét. Ha a tartózkodó szavazatokat figyelembe vették volna, nem lett volna meg a kétharmados támogatottsága a jelentésnek.

Orbán Viktor: Visszautasítom, hogy zsarolják Magyarországot

A jelentésről szóló vitában Orbán Viktor miniszterelnök is felszólalt. Akkor azt mondta, azért ítélik el Magyarországot, mert a magyar emberek úgy döntöttek, „nem leszünk bevándorlóország”. Hangsúlyozta: „visszautasítom, hogy a bevándorlásparti erők fenyegessék, zsarolják, rágalmazzák Magyarországot és a magyar embereket”. A kormányfő leszögezte: Magyarország nem fog engedni a zsarolásnak. Magyarország védeni fogja a határait, védeni fogja a demokrácia európai értékét. Ha kell, Önökkel szemben is

- mondta Orbán Viktor.

Orbán Viktor miniszterelnök a szavazást követően személyre szóló levélben köszönte meg a támogatást annak a százkilencvenhét EP-képviselőnek, akik a Soros-Sargentini jelentés ellen szavaztak Brüsszelben, illetve a plenáris vitában mellé álltak. A magyar kormányfő levelében

nagyra értékelte a képviselőknek a nemzeti szuverenitás melletti kiállásukat és szolidaritásukat.

A miniszterelnök emlékeztetett rá, hogy a jelentés gyanúsítgatásokra és ténybeli hibákra épül, és egyben nyomatékosította, hogy a migránspárti erők szégyenteljes támadása ellenére Magyarország nem enged a zsarolásnak.

Így lett Sargentini Magyarország legfőbb ellensége

Judith Sargentini a Soros-hálózat megbízható tagjaként, megbízója kérését teljesítve fogalmazta meg a jelentést, melyet végül az Európai Parlament durva csalással fogadott el. Ezt szépen megmutatják a zöldpárti EP-képviselő Magyarországgal szembeni felszólalásai is. Egyrészt jól láthatóan a hazai Soros-katonák által megfogalmazott hazug vádakat harsogja maga is minden alkalommal, másrészt

Sargentini támadásai onnantól váltak igazán agresszívvá és intenzívvé, miután a magyar kormány szembement gazdája, Soros György akaratával, és a határzárral megállította a bevándorlást.

Bár Sargentini már 2011-ben támadta Magyarországot a Médiatörvény, illetve az új Alaptörvény miatt, és már ekkor megmutatta felsőbbrendűségi tudatát, ezek mégis jóval kevésbé intenzív támadások voltak, mint amit 2015 után láttunk a részéről. 2015 szeptemberében, a határzár életbe léptetését követően Magyarország bevándorlási politikáját a „legrosszabb példának” nevezte, 2015 októberében pedig Soros megbízható szövetségese már konkrétan a hetedik cikkely szerinti eljárást követelte Magyarországgal szemben.

Judith Sargentini miközben antiszemitizmussal vádolja Magyarországot, addig a valóságban ő az, aki antiszemita szervezeteket támogat Forrás: MTI/Dominique Hommel

Dühödt támadásokat indított a nemzeti konzultáció ellen, idegengyűlöletnek nevezve azt. Nem véletlenül,

Soros György és emberei pontosan tudták, rájuk nézve a legveszélyesebb, ha a példa ragadós lesz, és más országokban is megkérdezik az embereket a migrációról.

Aztán, ahogy telt az idő, Sargentini úgy vesztette el egyre inkább a kontrollt és támadta egyre dühödtebben Magyarországot.

Antiszemita szervezetek mellett tett hitet Sargentini

Szintén írtunk arról, hogy Judith Sargentini többek közt „zsidók és a zsidó tulajdon" ellen elkövetett erőszakos cselekményekkel vádolta meg természetesen minden alap nélkül hazánkat, szélsőségesen hazug jelentésében. Ráadásul, ahogy arról korábban beszámoltunk, épp Sargentini, valamint holland pártja, a Groenlinks tett tanúbizonyságot több ízben is antiszemitizmusáról, Izrael-ellenességéről.

Bemutattunk egy dokumentumot is, amelyben Sargentini egyértelmű gesztust tett a Hamász nevű Izrael-ellenes, muszlim terrorszervezet felé, amikor aláírásával is támogatta a petíciót, amelyben a szervezettel történő párbeszédre hívták a holland kormányt és az EU-t, kivívva ezzel számos holland zsidó szervezet haragját.

Kiállás Magyarország mellett

Írtunk arról is, hogy Andrej Danko szlovák parlamenti elnök közölte, kezdeményezni akarja, hogy a cseh törvényhozás példáját követve

a szlovák parlament is álljon ki Magyarország mellett a Soros-Sargentini jelentéssel kapcsolatban.

Danko kijelentette: a felelős politikai vita után igyekszik kezdeményezni a cseh parlamentéhez hasonló lépés megtételét Szlovákiában. „Világosan ki kell mondani, hogy a lengyel és magyar testvéreinkre és barátainkra kiszabott esetleges szankciókat nem lenne szabad elfogadni, amíg nem használjuk ki a demokratikus mechanizmusok nyújtotta összes lehetőséget a helyzet tisztázására” - mondta.

A cseh parlament alsóháza a közelmúltban határozatot fogadott el, amelyben kiállt Magyarország mellett és elítélte az EP által elfogadott Soros-Sargentini-jelentést. Marek Kuchcinski, a lengyel parlamenti alsóház, a szejm elnöke szintén bírálta az EP Magyarországgal kapcsolatos döntését. Kijelentette: az Európai Parlament és az Európai Unió vezetése többször is túllépik jogköreiket, ami elfogadhatatlan.