A Soros által kitartott propaganda média nem foglalkozik a baloldal kényes ügyeivel

választás 2018, Gyurcsány Ferenc szavaz
Vágólapra másolva!
Sem Gyurcsány Ferenc, sem Juhász Péter, sem Veres János, sem Hunvald György kétes ügyei nem zavarták a Soros György által finanszírozott médiát, és tényfeltárásuk sem égett olyan hőfokon, mint amikor a jelenlegi bevándorlásellenes kormánypárti politikusokról kell hazudozniuk. 
Vágólapra másolva!

Miközben a Soros György által finanszírozott médiumok abból próbálnak meglehetősen szánalmas módon támadást indítani a kormány ellen, addig a korábbi években a baloldali politikusok által okozott botrányok idején mélyen hallgattak.

Senki nem kezdeményezett vagyonnyilatkozati eljárást Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök ellen,

aki 2004 és 2006 szeptembere között összesen 17-szer utazott hivatalos útjain magángéppel, ezeknek az összértéke összesen 117 millió forint volt. Fontos megemlíteni, hogy Gyurcsány 2006 májusától országgyűlési képviselő volt, ezért ezen utaknak szerpelnie kellett volna a vagyonnyilatkozatában.

Gyurcsány Ferenc kényes ügyeivel nem nagyon foglalkozott a Soros-média Fotó: Szabó Gábor - Origo

Juhász nyaralása sem érdekelte a „nagy” oknyomozókat

Teljes kuss volt a baloldali médiában akkor is, amikor kiderült, hogy az akkor még V. kerületi önkormányzati képviselő, Juhász Péter nyaralását egy nagyvállalkozó fizette. Juhász próbálta eltitkolni a nizzai luxusnyaralását, de kiderült, hogy saját költség nélkül üldözte a korrupciót családja és barátai társaságában. Később kiderült, hogy az utat Bojár Gábor, a Graphisoft és az óbudai magánegyetem alapítója finanszírozta, aki szerint az ördöggel is érdemes összefogni a kormányváltásért. Az asszonyverésen lebukott, a választásokon 1 százalékot sem elért „politikus” rendszeresen pénzt tarhált a magyar emberektől, miközben kiderült, a világ egyik legdrágább luxustengerpartján nyaralt.

Veres Hunvald magángépén repülgetett

Szintén eltussolta a balliberális média azt az ügyet, amit még a Magyar Nemzet írt meg 2011 áprilisában. Akkor derült ki, hogy Veres János volt pénzügyminiszter, Erős János, a Magyar Fejlesztési Bank volt vezérigazgatója és Székely Árpád akkor hivatalban lévő moszkvai magyar nagykövet voltak az első külföldre tartó utasai a sokáig börtönbe is zárt Hunvald György egykori erzsébetvárosi szocialista polgármester érdekeltségébe tartozó magánrepülőgépnek.

Hunvald György volt erzsébetvárosi szocialista polgármester Veres Jánost utaztatta a magángépén Hajdú D. András - Origo

A napilap birtokába került dokumentum tanúsága szerint a Sky Jet Aviation Kft. munkatársa 2008. május 21-én örömmel tudatta a szakszolgálat által Házmester fedőnéven megfigyelt polgármesterrel: megérkeztek Moszkvából, és „megvolt az első kormánygépünk az éjszaka”, amelyen a miniszter, a nagykövet és a bankár utazott. A Hunvald és a kft. kapcsolatát alátámasztó jelentés arra is kitér, hogy a további fuvarokról érdeklődő szocialista politikus óva intette cége munkatársát: nehogy kiderüljön, ő áll a vállalkozás mögött.

A repülő első külföldi útja egybeesett azzal az időszakkal, amikor a Gyurcsány-kormány a moszkvai kereskedelmi kirendeltség értékesítését intézte.

Az ügyben annak gyanújával nyomoztak, hogy az ügylet hétmilliárd forint vagyonvesztést okozott a magyar államnak.