Soros nélkül éhen halnának álcivil szervezetei

Soros György SZEMÉLY Foglalkozás üzletember elnök FOTÓ ÁLTALÁNOS konferencia TÁRGY MŰSZAKI ESZKÖZ mikrofon SZELLEMI TEVÉKENYSÉG beszél MOZOG gesztikulál Brüsszel, 2014. november 7.
Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fun
Brüsszel, 2014. november 7. Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke beszél a Jó reggelt Európa – Most vagy soha elnevezésű konferencián Brüsszelben 2014. november 7-én. (MTI/EPA/Julien Warnand)
Vágólapra másolva!
Még a gyorséttermek által kedvezményesen kínált sajtburgerre sem igazán telne a Soros György által finanszírozott álcivil szervezeteknek, ha a magyar adófizetők adományaiból kellene megélniük. Egy friss adat szerint a Soros-Sargentini-jelentésben forrásként hivatkozott Transvanilla Transznemű Egyesület számára mindössze 35-en ajánlották fel adójuk egy százalékát, de az Amnesty International esetében is csak 281 ember érzett késztetést arra, hogy az egyéves munkájával megkeresett pénz adójának egy századát odaadja. A magyar választók tehát április 8-án nemcsak a szavazófülkékben, hanem az adóbevallásiakban is kiállították a bizonyítványt a bevándorláspárti tőzsdespekuláns kegyeltjeiről.
Vágólapra másolva!

Ha a magyar embereken múlna, még a rezsit se biztos, hogy ki tudná fizetni egyik-másik, a Soros-hálózathoz tartozó, vagy a hálózattal szoros kapcsolatban álló "civil szervezet" - derült ki a NAV beszámolójából. Az adóhatóság néhány napja tett közzé egy listát a különböző egyesületek, alapítványok támogatottságáról. E szerint például a Soros-Sargentini-jelentésben, forrásként hivatkozott Transvanilla Transznemű Egyesület számára mindössze 35-en ajánlották fel adójuk egy százalékát, összesen 140 ezer forintot - írta a tuzfalcsoport.blogstar.hu.

Itt a bizonyíték: senki sem kér a migrációból

A harcos feministák Patent nevű alakulata is hasonlóan mély társadalmi beágyazottsággal, 41 fős támogatói körrel rendelkezik. A legszánalmasabb viszont a zárt ajtós polgári engedetlenségi képzéséről ismertté vált Civil Kollégium Alapítvány a maga 17 fős táborával. Csak az összehasonlítás kedvéért: a három szervezet együttes támogatottsága alig haladja meg a monarchiás bélyeggel ellátott téglák rajongóiét (86 fő).

Figyelemre méltó továbbá, hogy a Menedék - Migránsokat Segítő Alapítvány is mindössze 1,3 millió forintot tudott összekalapozni 199 adófizetőtől. A Háttér Társaság 292-től 1,7 milliót,

az Amnesty International 281 főtől 1,8 milliót - ezek se sokáig működnének tehát, ha Soros György vagy más, a magyar törvényhozást befolyásolni igyekvő külföldi személyek és szervezetek nem nyúlnának mélyen a zsebükbe.

Soros György segítsége nélkül gyakorlatilag éhen halnának azok az álcivil szervezetek, akik mindent megtesznek a Magyarország elleni támadásokban Forrás: MTI/EPA/Julien Warnand

De bizonyára a Helsinki Bizottság bűnöző migránsok jogaiért is küzdő, jelentéseikkel a magyar államot lejáratni igyekvő aktivistái és a NaNe feministái sem sokáig élvezhetnék belvárosi irodáik kényelmét, ha a Nyílt Társadalom Alapítványok pénze helyett abból az 5,5, illetve 4,5 milliós összegből kéne fizetniük a bérleti díjat, amit párszáz magyarországi adófizető ajánlott fel nekik.

Jelentősebb bázissal egyedül a Társaság a Szabadságjogokért rendelkezik: ők 2909 főtől 20,4 milliót kaptak összesen. Ez is töredéke azonban annak, amit például magyar állatvédők szoktak kapni. Azaz,

a magyar emberek kutyába se veszik Soros zsoldosait és elvtársaikat.

A magyar választók tehát nemcsak április 8-án a szavazófülkékben állítottak ki elégtelen bizonyítványt a Soros-féle álcivil szervezetekről, hanem az adóbevallásaik elkészítésekor is mondhatni hasonló döntést hoztak.