A Tökéletes Ember, aki Miss Sargentininek szólítja magát

Vágólapra másolva!
Még tőle is meghökkentően zavaros magyarázkodásba kezdett az Európai Parlamentben Judith Sargentini – bocsánat: Miss Sargentini, mint kiderült ugyanis, saját magát így nevezi –, miután a Pesti Srácok kiküldött tudósítója megkérdezte tőle, olvasta-e a magyar kormány 108 oldalas jelentését. Persze, hogy olvasta, mondta Miss Sargentini, aztán pillanatokon belül kiderült, hogy fogalma sincs, mi van benne.
Vágólapra másolva!

Miss Sargentini már az ülésteremben sem bírt magával, úgy viselkedett a jelentés elfogadása után, mint egy jóllakott napközis, akinek ebéd után puszit adtak a homlokára (és tényleg, megtörtént, egyik zöld képviselőtársa szükségét érezte ennek). Mondjuk a környezete is hozzá hasonló erővel árasztotta magából a professzionalizmust: felhívnánk a figyelmet a Miss Sargentinit tablettel videózó képviselőtársra.

A sajtótájékoztatón aztán az Ember, aki Miss Sargentininek szólítja magát, megpróbált komoly lenni, így aztán még viccesebb lett. Tudták önök például, hogy ha egy eljárást lezárnak, akkor annak nincs vége? Legalábbis hirtelenjében ezzel tudta magyarázni az Ember, aki Miss Sargentininek szólítja magát, hogy tárgyi tévedésektől hemzsegő jelentést adott le. Illetve, dehogy: egyetlen hiba sincs a jelentésben, ő hibátlan, és ez rendkívüli módon megnyugtatta, hiszen nehéz lett volna a lelke, ha azt látja, hogy Miss Sargentini hibázik. De igazából akkor sem ő hibázott volna, hanem az Európai Parlament, mert a jelentésben az volt írva, hogy az EP mondja, nem pedig az, hogy Miss Sargentini. De azért nagy győzelem ez a számára, így, hogy kiderült, hogy tökéletes. Tudják követni?

Ha nem, ne ostorozzák magukat, a Pesti Srácok videója – mindenkinek ajánljuk! – tökéletesen megmutatja ugyanis, hogy még Miss Sargentini sem volt képes tartani a lépést saját magával. Így kerülhetett bele az eszmefuttatásba az az ordas nagy hazugság is, hogy a magyar kormány politikai okokból bírókat rúgott ki.

De persze a valóság Miss Sargentinit kevésbé érdekli, ő igazi genderhuszárhoz méltóan egy valóságon túli igazságban hisz, az pedig pont az, amiért Soros György fizet.

A Soros György megbízható szövetségeseinek listáján előkelő helyen szereplő Miss Sargentini, úgy tűnik, Soros pénzén a migránsok betelepítéséért simán kiröhögteti magát.

Tavasszal állítólag visszavonul, sebaj, annyi hálás Soros-szervezet van, éhen biztos nem fog halni.