Féregnek hívja a mást gondoló újságírókat a balliberális propagandista

Vágólapra másolva!
Kirúgásközeli helyzetbe került a hazugságokkal sorozatban lebukó hvg kisújságírója. Ő volt az, aki az Origo minden dolgozójának azt kívánta, hogy úgy erőszakolják meg, hogy lábra se tudjon állni. Információink szerint gazdái sem tartják - finoman fogalmazva - a legjobb munkaerőnek. És persze nem politikai okokból... Kollégái vicces történeteket mesélnek arról, milyen hízelgésekkel próbálja állását megtartani. De most láthatóan egy új, kiegészítő taktikát választott: előremenekül. Hihetetlenül sok durvasággal halmozza el saját facebook-oldalát és alpári stílusban szidja a kormányhoz közelállónak gondolt médiumokat. Igen, akármennyire is fake news-gyár a hvg, ott azért nem mer így fogalmazni, hiszen gazdái nem akarják vállalni a büntetéseket. A legújabb fő célpont a 888.hu. A szánalmas taktika lényege: ha éjjel-nappal gyalázkodja ellenségeit, akkor egy ilyen harcos kisújságírót (mondhatni, kiskatonát) csak nem fognak kidobni. Hiszen megszolgálja a pénzét. 
Vágólapra másolva!

Magyar Idők, Echo TV, Origo, 888, a hvg kisújságírójának fő ellenségei. Régóta.

Aztán egyszercsak arról beszélt - hol máshol - Kálmán Olga megbukott műsorában, hogy egyetlen célja lehet az ellenzéki újságírásnak, hogy elérje, rossz legyen a 888-nál dolgozni. A hvg-alkalmazott akcióiról többször beszámoltunk, itt és itt, aki nem olvasta, érdemes megnézni. Különösen tanulságos, mennyire gyűlöli például Bayer Zsoltot - persze, hiszen az egyik legjobb magyar publicistáról és irodalmárról van szó.

A hvg-dolgozó ezután folytatta ügyetlen háborúját. Miután információink szerint bizonytalanná vált a helyzete a munkahelyén, sajátos taktikát választott: példátlan gyalázkodásba kezdett, hogy így bizonyítsa, mennyire lehet rá számítani, milyen hasznos és harcra fogható balliberális kiskatona.

A 888 újságíróit a múlt héten egyszerűen féregnek nevezte. Logikus a kisújságíró gyűlölete az ő szempontjából, hiszen a 888.hu nagyon sikeres, a főszerkesztő pedig G. Fodor Gábor kutató, egyetemi oktató, a Századvég elnökhelyettese, azaz, egy hihetetlenül sikeres és elismert ember. (Legutóbb egyébként részletesen elemeztük, a hvg kisújságírója mennyire gyűlöli a sikeres embereket.)

És most ismét a 888.hu-val foglalkozik. Egy kínosan rosszul megírt facebook-bejegyzésben egy fiktív helyzetet ábrázol: egy durva, agresszív, állatként viselkedő, idióta emberről a mókás jelenet végén kiderül, hogy a 888.hu olvasója. Pontosabban, egyetlen dolog derül ki. Ez.

Vagyis, szerinte a 888-at férgek készítik állatoknak. Ezt mondja a kisújságíró.

Értjük, persze, hogy értjük, az állásáért küzd és semmi sem számít neki. Csak érdemes elgondolkodni azon, hogyha ilyen stílusban írna egy kormányhoz közelinek tartott médium, a balliberális fizetett jajgatók micsoda patáliát csapnának. Aláírásgyűjtések, mondjon le (bocsánat: takarodjon), ENSZ.

Egyébként ha jobban végiggondoljuk, hadd csinálja a hvg kisújságírója. Négy éven át ezt tették, gyalázkodtak, rágalmaztak, gyűlölködtek, hazudoztak, feljelentettek - és pontosan ez a viselkedés, ez a hangnem (is) vezetett a harmadik kétharmadhoz.

Ennyit értenek a világból. Ennyit érnek.