18+-os szállodában járt Szebeni István

Szebeni István
Vágólapra másolva!
Kizárólag 18 éven felülieknek szóló szállodába látogatott el kikapcsolódni Szebeni István. A felnőttbarát hotelek azoknak szólnak, akik gyerekzsivaj nélkül szeretnének pihenni és feltöltődni, ugyanis ezekben a szállodákban csak felnőtteket fogadnak.
Vágólapra másolva!
Kisfia nélkül pihent Szebeni István Ráckevén Forrás: Origo

A műsorvezető magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ez alkalommal Ráckevére, egy igazi felnőttbarát wellness szállodába látogatott el.

Szebeni István életében először járt olyan szállodában, amely kizárólag felnőtteknek szól.

A műsorvezető családos emberként elsőre furcsának találta, hogy nem hozhatja magával kisfiát, de az ott töltött idő meggyőzte arról, hogy ennek a műfajnak is megvan a maga szépsége.

„Felhorkanhatunk elsőre ugyan, de aztán végiggondolva, tulajdonképpen nem is rossz, sőt. Pihenni szeretnél? Lazítani, csak magaddal törődni? Vagy a pároddal jössz, és romantikázni akarsz? Nyugdíjas vagy és nem akarsz egy bombát a nyakadba a medencében úszkálva? Na, ez az a hely." – mondta el a műsorvezető első benyomását a szállodáról.

Szebeni István kipróbálta a Ma-uri masszázst is Forrás: Origo

A műsorvezető pillanatok alatt meggyőződött arról, hogy egy ilyen szálloda is éppen olyan jó, mint amelyekbe a családjával együtt is elmegy.

„Jakuzzi, csobogó, bárszék a medencében a koktélozáshoz. Nyugágyon elpilledés, ebédre egy jó sült lazacfilé, túrógombóc ribizliágyon. Csend, nyugalom, harmónia. És még bele se kezdtünk."
Szebeni István minden szállodában igyekszik kipróbálni egy-egy különleges masszázst, nem volt ez másképp Ráckevén sem.

Csendfürdő Forrás: Origo

"Ma-uri masszázs, ki ne hagyjátok! Polinéz masszázs és életérzés. Tánc, dinamika, vérpezsdítés, de egyben lazítás. Fantasztikus volt. Mindezek után jött a csendfürdő. Csak te és a víz halk moraja és csobogása. Húszpercnyi teljes relaxáció, szakértő kezekkel. Rendkívül nyugtató és lazító." – összegezte az Echo TV műsorvezetője, milyen újdonságokat próbált ki.

A műsorvezető odafigyel a rendszeres testmozgásra is Forrás: Origo

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.