Drogot árult a 68 éves kalocsai nagymama

Vágólapra másolva!
Egy 22 éves férfi kezdetben az apósával termesztette és árusította a drogot, majd az üzletbe beszervezték a nagymamát is. 
Vágólapra másolva!

A 22 éves miskei férfi és apósa 2017 tavaszán döntött úgy, hogy herbál és marihuána-eladással javítanak pénzügyi helyzetükön. A kábítószert ezután Drágszélen és Kalocsán adták el.

Az üzletbe utóbb beszervezték a fiatal férfi 68 éves nagymamáját is,

aki kalocsai lévén helyieknek árulta a drogot. A kábítószert kiporciózva, 500-1000 forintért adta el.

Akkor is éppen árulni indult az idős nő, amikor a rendőrség házkutatást tartott nála, és a mellényzsebéből 21 darab alufóliába csomagolt „növényi törmeléket” foglaltak le – írja az esetről Kalocsai Járási Ügyészség.

Milliós üzlet

Ugyancsak házkutatás tartottak Miskén, ahol 351 darab alufóliába csomagolt növényi törmeléket, MDMA-t tartalmazó, koponya-6 és Hulk feliratú tablettákat, és több mint 1 millió forint készpénzt is lefoglaltak.

Az ügyészség arról is tájékoztat, hogy a korábban előzetes letartóztatásban volt, jelenleg szabadlábon lévő miskei vádlottakat mint társtetteseket az ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntettével és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével vádolja, míg a nőt és egy negyedik, büntetett előéletű vádlottat új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével.