A kutya sem volt kíváncsi Vonáék családi napi rendezvényére

Vágólapra másolva!
Ahogy arról már többször is írtunk, Vona Gábor épp a Jobbik tönkretételének fáradalmait piheni, hiszen hetente jelentkezik be Facebook-oldalán innen-onnan a világból. Ahogy azt az Origo már korábban megírta, miközben Vona pártja a Jobbik a legsúlyosabb politikai válságát éli át, és anyagilag a csőd, valamint a megszűnés szélére került, a volt pártelnök az olaszországi Lido di Venezián nyaralgatott, majd nem sokkal később már a Balatonról jelentkezett be, ahol egy kiskutyát mentett meg. Most épp egy jobbikos családi napon focizott, ahol a Mirkóczki és Sneider család tagjain kívül túl sok érdeklődő nem vett részt. Amin - ismerve az egykor jobboldali párt állapotát - nincs nagyon mit csodálkozni.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról már korábban írtunk, Vona jó szerencsejátékos módjára az eladósodott, meghasonlott, tönkrement Jobbik vezetésében már nem kíván részt venni, hiszen akkor ki kellene kormányoznia a pártot abból a slamasztikából, amibe a Simicskával közösen összehozott, és az elmúlt időszakban folyamatosan bővülő korrupciós botránysorozat következtében került.

A volt pártelnök ebből nem kér, inkább nyaralgat, vagy épp kutyákat ment meg a Balatonon, most pedig családi napon focizgat.

Forrás: Facebook

Mindenesetre, ahogy azt már megszokhattuk, a volt pártelnök nem bírja sokáig a reflektorfény nélkül, ha eltelik pár nap, kényszeresen, remegve veszi kezébe telefonját, hogy feltöltsön magáról néhány jól sikerült képet.


Ennyit a visszavonulásról.

Így esett, hogy a Jobbik elnöke újra bejelentkezett, ezúttal Heves megyéből, ahol a helyi jobbikosok szerveztek családi napot.
A beszámolóból megtudhatjuk, hogy „volt foci, ügyességi verseny, főzőverseny, műveltségi vetélkedő, horgászverseny és nagyon sok beszélgetés."

Emellett természetesen egy szokásos Vona-féle hatásvadász mondat is megszületett:

(Tegyük, hozzá, hogy Vona most már csak hétvégi apukaként veszi ki a részét az általa említett "család" életéből.)

A volt pártelnök fenti mondatát valóban alátámasztották a megosztott képek, mivel a résztvevők száma tényleg nem nagyon haladta meg egy nagyobb család tagjainak számát.

A Mirkóczki, Vona és Sneider családon kívül túl sok résztvevő nem tarkította a Jobbik rendezvényét.
Ami érthető, hiszen épp most mentek keresztül egy pártszakadáson és anyagilag is a csőd szélére kerültek, köszönhetően Vona és Simicska üzelmeinek.