Hajmeresztő elszólás Soros hazai emberétől: támogatják a tömeges migrációt

Vágólapra másolva!
"Mi azt gondoljuk, azt kell elérni, hogy tömegesen elhagyják emberek a saját hazájukat, szülőföldjüket"  – mondta szerdán Kocsis-Cake Olivio az ATV-ben. A Karácsony Gergely-féle Párbeszéd országgyűlési képviselője egy mondattal kivégezte az ellenzék hamis kommunikációs stratégiáját migrációügyben. Nincs visszaút: ezzel az elszólással mindenki számára világos lehet, mi is az ellenzék valós álláspontja a bevándorlás kapcsán.
Vágólapra másolva!

A 2018. július 11. napján megjelent "Hajmeresztő elszólás Soros hazai emberétől: támogatják a tömeges migrációt" címmel megjelent cikkünkben azt a valós tényt, hogy Kocsis-Cake Olívio felperes 2018. július 11. napján az ATV Start című műsorában azt mondta, hogy "Mi azt gondoljuk, hogy azt kell elérni, hogy tömegesen emberek hagyják el a saját országukat, szülőföldjüket az Európai Uniónak, az Egyesült Államoknak és a világ összes fejlett gazdag országának annak érdekében kell lépéseket tenni, hogy ne forduljon elő" abban a hamis színben tüntettük fel, hogy a Kocsis-Cake Olívio felperes a Párbeszéd Magyarország képviselőjeként azt akarja elérni, hogy az emberek tömegesen hagyják el szülőföldjüket.

"Mi azt gondoljuk, azt kell elérni, hogy tömegesen elhagyják emberek a saját hazájukat, szülőföldjüket" – mondta szerdán Kocsis-Cake Olivio az ATV-ben. A Karácsony Gergely-féle Párbeszéd országgyűlési képviselője egy mondattal kivégezte az ellenzék hamis kommunikációs stratégiáját migrációügyben. Nincs visszaút: ezzel az elszólással mindenki számára világos lehet, mi is az ellenzék valós álláspontja a bevándorlás kapcsán.

A kampányban minden erejével azt bizonygatta az ellenzék, hogy ők dehogy támogatják a migrációt, dehogy bontanák le a kerítést, a magyar emberek szabadsága mindennél fontosabb. A kifejezetten a választásra kidolgozott kommunikációnak nem lett meg az eredménye, mint ismert, a kormánypártok zsinórban harmadszorra is hatalmas fölénnyel nyertek. A kudarc ellenére a taktika maradt, mivel az ellenzéki pártok döntéshozói érzékelték, hogy a migrációpártisággal túl nagy népszerűségre nem tehetnek szert a magyar társadalomban. Így továbbra sem igazán firtatták a migrációkérdést, nem álltak ki látványosan a bevándorlás mellett. Egészen a mai napig.

Kocsis-Cake Olivio egy mondattal kivégezte az ellenzék hamis kommunikációs stratégiáját

Ugyanis szerdán Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd országgyűlési képviselője és pártigazgatója az ATV-ben járt, és egy mondatával sikerült lenullázni a szorgosan felépített kommunikációt. A politikus azt találta mondani, hogy

Az ominózus beszélgetést és mondatot az ELÉG nevű Facebook-csoport szúrta ki:

Ahogy megírtuk, a főpolgármesteri címre hajtó Karácsony Gergely párttársának, Kocsis-Cake Oliviónak adta át parlamenti helyét, így a fiatal politikus bekerült az Országgyűlésbe. Kocsis-Cake 2010-ben még az LMP-ben politizált, a 2013-as pártszakadás után Karácsony Gergelyékkel, azaz a párt Bajnai-szárnyával tartott. Életrajzából kiderül, hogy dolgozott a Soros alapítványnál, vagyis az amerikai milliárdosnak újabb embere került be a magyar törvényhozásba. A Párbeszédnél a Soros-kompatibilitás nem nevezhető meglepőnek, hiszen a választási kampányban az MSZP-P miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely körül hemzsegtek a spekuláns emberei tanácsadói szerepkörben, plusz hasonló felfogású személyekből hirdette meg hírhedt árnyékkormányát.