Tudta, hogy meg fogja ölni, ezért nyomott hagyott maga után a nagyecsedi lány

2018.06.18. 11:50

Haldokló édesapja meglátogatására kapott kimenőt az a férfi, aki a gyanú szerint meggyilkolta a barátnőjét, egy mindössze 19 éves lányt. A férfi be is ment az apjához a debreceni klinikára, onnan azonban nem a börtönbe, hanem Nagyecsedre ment, ott gyilkolt.

Négy éve voltak egy pár - mondta el a Blikknek a meggyilkolt lány anyja. A nő azt is elmondta, hogy a férfi csalás miatt két évre börtönbe került, a lánya pedig a fizetése nagy részét beküldte neki a börtönbe. Mostanában azonban más tervei is voltak a lánynak. Kölcsönt szeretett volna felvenni, és felújítani a házukat.

A lány nagybátyja azt is elmondta, hogy a gyilkosság előtt náluk voltak. Azt mondták, meglátogatják a fiú anyját, mielőtt visszamegy a börtönbe.

Mint kiderült, úton az anyja háza felé Sándor lefékezett egy bozótos területnél.

Beráncigálta a csalitosba a lányt, akinek volt annyi lélekjelenléte, hogy csillogó fülbevalóját eldobja az út mellett. Később ez vezette nyomra az őt keresőket.

A férfi kétszáz méteren keresztül vonszolta a lányt, végül a cipőfűzőjével megfojtotta. A Blikk úgy tudja,a férfi megpróbálta újraéleszteni a lányt, de ez nemcsak hogy nem ment neki, még a mellkascsontját is eltörte. Végül elrejtette a holttestet, és felhívta a családját, hogy nagy bajt csinált. Ők hívták a lány rokonait, akik elindultak Szandra keresésére.

Amint megtaláltuk a fülbevalót, tudtuk, hogy ott lesz Szandra – mondta el a lány nagybátyja.

A gyilkossággal gyanúsított férfit egy nappal később egy elhagyatott házban, Fábiánházán fogták el.