Négy diákját verte meg a részeg tanár

Vágólapra másolva!
Négy diákját is összeverte egy osztálykiránduláson egy tanár. Végül rendőrt kellett hívni, hogy megfékezzék a tanárt. Mielőtt megütötte a diákokat, egy lányt az ölébe ültetett és fogdosta, több lánytól pedig azt kérte, ha strandra mennek, küldjenek neki bikinis fotót. A szülők feljelentették az agresszív tanárt, az iskolából pedig állítólag kirúgták. 
Vágólapra másolva!

Osztálykiránduláson voltak az egyik veszprémi szakgimnázium és szakközépiskola tanulói a Balatonon.

Az egyik felügyelő tanár a diákok szerint egész nap röviditalokat és sört ivott,

majd este 11 óra körül őrjöngeni kezdett velük a szállásukon, mert zavarta a zaj, amit lefekvéshez készülődve a diákok csaptak.

- mondta el a Tényeknek az egyik diák.

Ezután ütötte meg a szobában a combján Martint, és egy másik fiút is.

Közben végig olyanokat üvöltött a tanulóknak, mint például "dögöljetek meg", és hogy "megöllek titeket". A combon ütött fiú anyja a Music FM reggeli műsorában, az Önindítóban beszélt először a borzalmas osztálykirándulásról. Amikor a fia a kirándulásról hazaért, kórházba vitték, és látleletet vetettek.

"Az én fiamnak a combja sérült meg, ott ütötte meg a tanár. A combcsont zúzódott, nyomásra érzékeny, külsérelmi nyomok nincsenek."

A diákok azt mondják, hogy korábban ugyanaz a tanár az ölébe ültetett egy lányt, akit fogdosott is. A többi diáklánynak pedig azt mondta, hogy ha strandra mennek, ne felejtsenek el neki bikinis fotót küldeni magukról. A férfi Facebook-oldalán van egy nyilvános fotó, amelyen két diáklány között áll. A kép mellé ezt írta:

"Egyébként a tanítványaim... fiatalon tartanak."

A tanár egy nyugdíjas rendőr, akit kedden öt szülő is feljelentett. Ezt a rendőrség is megerősítette a Tények megkeresésére.

Úgy tudni, hogy a tanárt kirúgták.