Elképzelhető, hogy bebetonozták VV Fanni holttestét

vv fanni, utolsó képek
Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották.
Vágólapra másolva!
A tavaly novemberben eltűnt Novozánszki Fanni megölésével gyanúsított B. László azt mondta a rendőröknek, hogy VV Fannit a Marina-parti lakásától 800 méterre, egy építési területen adta át két férfinak. Ott akár végleg eltüntethették, Fannit akár be is betonozhatták  - olvasható a Ripost cikkében
Vágólapra másolva!

Új megvilágításba került a VV Fanni-gyilkosság ügye. A holttestet már hét hónapja nem találják sem a Dunában, sem a Balatonban és a Veszprém megyei erdőkben sem. A Ripost megtudta, hogy

jó eséllyel bebetonozhatták a lány holttestét.

A Fanni megölésével gyanúsított B. László ugyanis azt mondta az egyik rendőrségi kihallgatásán, hogy az ájult testet betette az autója hátsó ülésére a Marina-parti ház parkolójában, ahonnan pontosan 800 méterre, egy építkezésre vitte, és ott átadta a szerinte még életben lévő lányt két férfinak.

Vajon mi történhetett ezután VV Fannival, és hová rejthették a holttestet egy építési területen?

A Ripost szerint nem kizárt, hogy Novozánszki Fanni holttestét bebetonozták. Forrás: --

A Ripost megkeresett egy volt nyomozót, aki elképzelhetőnek tartja, hogy betont öntöttek a novemberben eltűnt lányra.

Így ugyanis őt és a nyomokat is akár örökre el lehet tüntetni.

– nyilatkozta név nélkül a napilapnak a volt rendőr, aki szerint, ha tényleg bebetonozták a holttestet, akkor is van esély a megtalálására.

– tette hozzá a volt nyomozó.

A rendőrség már több száz millió forintot költött az ügy felderítésére, de eddig hivatalosan semmit sem árultak el a nyomozás részleteiről. A bűnügy további érdekességeiről a napilap szerdai számában olvashat bővebben.