Már az FBI is nyomoz VV Fanni ügyében

vv fanni, utolsó képek
Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották.
Vágólapra másolva!
Nyolcvanmillió forintért az FBI, a világ legnagyobb nyomozószerve is beszállt VV Fanni gyilkossági ügyének nyomozásába. Közben a gyilkossággal gyanúsított férfi és a lány egyik barátnőjének szembesítése is megtörtént. Ő elvileg fontos szereplője lehet a gyilkosságnak – tudta meg a Bors.
Vágólapra másolva!

– ezt a gyilkossággal gyanúsított férfi korábbi ügyvédje mondta el a lapnak. Őt korábban kizárták az ügyből, mert kiderült, hogy a férfi rokona. Azt mondja, most ezeket az unokaöccse jelenlegi ügyvédjétől tudta meg.

Ezek a legutolsó képek, amelyek VV Fanniról készültek Forrás: --

Az ügyvéd azt is elmondta, hogy a nyomozásba az FBI is beszállt, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy milyen eredményre jutottak.

VV Fanni, vagyis Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el a XIII. kerületi albérletéből. A házban lévő kamerák rögzítették, amint egy férfi – akit a gyilkossággal gyanúsítanak –, leviszi a lakásból, majd autójába teszi az alélt lányt. Innentől azonban semmi sem biztos, hiszen míg a rendőrség emberöléssel gyanúsítja a dunaújvárosi férfit, addig ő azt állítja: semmi köze a lány eltűnéséhez, a lány holttestét pedig azóta sem találták meg.