Így fenyegetik egymást az LMP-sek: B.zdmeg, ne mosolyogj, mert pofán b.szlak! - hangfelvétel!

Sallai Róbert Benedek Hadházy Ákos
Vágólapra másolva!
Ismeretlenek egy hangfelvételt töltöttek fel a YouTube-ra, amelyen Sallai. R. Róbert, az LMP politikusa hallható, amint nekimegy Hadházy Ákosnak. A legfontosabb kérdés: kinek állt érdekében, hogy az anyag nyilvánosságra kerüljön? Egy biztos: nem Sallai R. Róbertnek.
Vágólapra másolva!

Beszámoltunk róla, hogy Hadházy Ákos és Sallai R. Benedek között fizikai inzultussá fajultak az ellentétek egy visszalépett képviselő etikai bizottsági meghallgatásán.

A verekedést több LMP-s is megerősítette, igaz, egyes vélemények szerint Hadházy csak tettette az eszméletvesztést.

Az érintettek meglehetősen ellentmondásosan nyilatkoztak az esetet követően: a párt "korrupciós szakszóvivője" szerint „Sallai Titkár Úr rendkívül méltatlanul és helytelenül viselkedett vele szemben", míg Sallai Róbert az SMS-ünkre annyit írt, hogy „nem tett ilyet". Sallai R. Benedek egy hosszabb bejegyzésben írta le gondolatait a történtekről.

Tovább gyűrűzik az LMP-s verekedési botrány

Nincs megállás az LMP-s verekedési botrányban, hiszen az ominózus etikai bizottsági meghallgatásról egy rövid hanganyag látott napvilágot. Ismeretlenek töltötték fel a YouTube-ra, minden bizonnyal ismét az LMP-ből szivárogtatott valaki.

Az hallható a felvételen, hogy a meghallgatáson éppen a következőkről beszél Sallai:

Erre valaki nyugalomra inti a felháborodott politikust:

Sallai próbált válaszolni:

Feltehetően mosolyféleséget láthatott meg Hadházy arcán, mert úgy folytatja:

Majd dulakodás hallatszik, és közben ordibálnak, hogy „Robi, Robi". Erre Sallai R. Róbert majd felrobban, és emelt hangon hozzáteszi:

Tovább gyűrűzik az LMP-s verekdési botrány: hangfelvétel került nyilvánosságra Forrás: MTI/Origo

A belharcokkal tarkított párt óriási válságban van, mindennaposak a veszekedések és kibeszélések, ennek legújabb állomása ez.