Soros György fia elszólta magát: nemzetek bukásáról álmodozik

Alexander Soros
Alexander Soros
Vágólapra másolva!
Döbbenetes bejegyzéssel jelentkezett a Soros-család trónörököse, Alex. A napokban Budapestre érkező milliárdosfiú a nemzetállamok bukásán élcelődött. Ebben az üzenetben minden benne van, amit a Soros-világról tudni kell. Egyre inkább úgy néz ki, hogy hatalomváltás közeleg, és Soros György átadja a stafétabotot fiának, aki ugyanúgy a nyílt társadalom ideológiájának és az államok belügyeibe való beavatkozásnak megszállottja. 
Vágólapra másolva!

Az április 8-ai választáson hatalmas pofont kapott a hazai, valamint a külföldi Soros-hálózat. Soros Györgyöt azonban nem demokratikus fából faragták: képtelen elfogadni a választás eredményét, és ennek megfelelően az előző hétvégére kormányellenes, demokráciaféltő tüntetést verbuvált össze, és várhatóan folyamatosan nyomás alatt akarja tartani a magyar kormányt.

Az idő vasfoga azonban mindenkin kifog: nagyon úgy néz ki, hogy a 87 éves üzletember előkészíti a terepet a családon belüli hatalomváltásra, Soros György fia, Alexander egyre gyakrabban tűnik fel a nyilvánosságban.

Tegnap megírtuk, hogy a playboy életmódot folytató milliárdosfiú személyesen érkezik Budapestre. Nem először.

A kis Soros is a nyílt társadalom ideológiájának megszállottja

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket egy Instagram-bejegyzésre, ami tökéletesen rávilágít arra, hogy az égadta egy világon semmilyen különbség nincs Soros György és fia világlátásában: mindketten a nyílt társadalom ideológiájának megszállottjai. Ebből következően

Alex apja szellemi örökségét folytatná: beengedné Európába a bevándorlókat, és eltörölné a nemzetállamokat, azaz végrehajtaná a Soros-tervet.

Alex hitet tett a Soros-terv mellett, amikor a nemzetek bukásán viccelődik Instagramon. Egy olyan képet töltött fel a közösségi oldalára, amelyen a bécsi Hotel Sacher bejárata fölött öt zászló található: egy amerikai, egy német, egy ENSZ, egy osztrák és egy európai uniós. A milliárdosfiú felteszi a kérdést: melyik nemzet zászlaja fog először lehullani?

The question is, which of these flags will fall first?

Alexander Soros (@alexsoros) által megosztott bejegyzés,

Nem nyerte el mindenki tetszését a nemzetállamok létén való élcelődés, a kép alá az egyik hozzászóló azt írta, hogy „nem most fog ez történni, Sátán." Egy másik kommentelő sem volt sokkal kedvesebb, szerinte az EU-é fog. De a legjobban az akadt ki, aki nemes egyszerűséggel annyit írt, hogy a Te fejed fog először leesni.

Alex Soros aktivizálódik

Egy éve látványosan aktivizálódott Soros György 33 éves fia. Tavaly áprilisban elkísérte apját Brüsszelbe, amikor a spekuláns Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével találkozott, hogy tárgyaljanak a magyarországi helyzetről. Többen ezt a lépést a Soros-családon belüli hatalomátvétel fontos állomásának tekintették. A képen az látható, hogy Soros György és a háttérben fia érkezik a brüsszeli megbeszélésre:

Forrás: http://ec.europa.eu

Itt pedig Juncker (háttal), és a két Soros tekinthető meg:

Alex Soros, Soros György (háttal), és Jean-Claude Juncker (háttal), az Európai Bizottság elnöke tavaly áprilisban Brüsszelben Forrás: http://ec.europa.eu

Két hónappal később pedig Magyarországra is ellátogatott Alex Soros. Akkor apja kedvenc lakosztályát vette ki a főváros egyik legdrágább szállodájában, a Four Seasonsben.