Pillangókéssel rabolt ki egy fiatal fiút és egy férfit

Vágólapra másolva!
Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki kirabolt egy 16 éves fiút és egy férfit Monoron.
Vágólapra másolva!

A vádlott férfi tavaly, karácsony este egy sörözőben vett észre két fiút és egy férfit Monoron. Elhatározta, hogy megszerzi a telefonjaikat.

Utánuk ment az utcán, amikor utolérte őket beléjük kötött.

Azt állította, hogy a férfi feltöltött róla egy videót sz internetre, és követelte, hogy mutassa meg neki a felvételt. A férfi elővette a telefonját és megmutatta a támadónak, hogy nincs semmilyen felvétel a telefonján.

A támadó ekkor elővett egy pillangókést, és sorba állította az áldozatokat.

Kiabált fenyegetőzött, hogy mindenkit nyakon fog szúrni, majd az egyik fiút megütötte, akinek ezután sikerült elmenekülnie.

A másik fiút és a férfit azzal fenyegette, hogy elvágja a torkukat, ha nem adják oda neki a telefonjaikat. Félelmükben nem tudtak ellenállni, ezért odaadták a telefonokat.

A vádlottat még aznap este egy szabálysértés miatt elfogták Budapesten, a rendőrök megtalálták nála a korábban ellopott telefonokat. Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablással vádolja a férfit, és javasolják a fegyházbüntetését. A férfi előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást- írja sajtóközleményében a Pest Megyei Főügyészség.