A mosdóban kukkolják az egyetemista lányokat

Műszaki egyetem
Vágólapra másolva!
Évek óta kukkolhatják a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem "E" épületében vécéző lányokat. Az egyetem tanulói megalázó történeteket meséltek a Borsnak.
Vágólapra másolva!

Az épületben az ablakokra kiragasztott felhívások figyelmeztetnek a veszélyre. A felhívások lényege az, hogy aki egyedül megy be a mosdóba, az figyeljen arra, hogy mindegyik fülke ajtaja nyitva legyen.

Ha valamelyik zárva van, akkor kopogtasson, de ha nem érkezik válasz, akkor menjen ki a mosdóból, és hívjon segítséget.

Előfordulhat, hogy a rejtőzködő idegen felvételeket készít a dolgát végző lányról a szomszédos fülkéből.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Forrás: --

A lap több forrásból is arról értesült, hogy a kukkoló több éve rettegésben tartja az egyetem hallgatóit. A Borsnak egy volt hallgató mesélte el, hogy mi történt vele az "E" épület hatodik emeleti mosdójában.

- kezdte el a történetét a volt egyetemista.

- mondta a lapnak a lány, aki az óra után jelentette az esetet az épület biztonsági őreinek.
Az egyetem kamerafelvételei alapján lehetetlen megállapítani, hogy ki a kukkoló, mert csak a bejáratnál vannak kamerák, a mosdók körül nincsenek. A lány feljelentést tett a rendőrségen, és több fórumon is jelezte a hallgatóknak, hogy csoportosan járjanak a mosdóba.

A rendőrség arról tájékoztatta a lapot, hogy a legutóbbi esettel kapcsolatban nyomozást rendeltek el, de azt április 4-én felfüggesztették, mivel nem tudják megállapítani, ki volt a kukkoló.