Gulyás: Akik nácizták a Jobbikot, ma az összefogást hangoztatják

Gulyás Gergely
Visegrád, 2018. február 14. Gulyás Gergely, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart a Fidesz-KDNP közös, kétnapos frakcióülésének helyszíne, a Thermal Hotel Visegrád előtt 2018. február 14-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Gulyás Gergely, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, a párt alelnöke a Heti TV Pirkadat című műsorában beszélt a kampány helyzetéről, az ellenzék árnyékkormányáról, valamint a lehetséges végeredményről is. A politikust Breuer Péter és Kovács András, az Origo munkatársa kérdezte.
Vágólapra másolva!

Ahogy elolvastam a Karácsony-féle árnyékkormányról szóló hírt, akkor azt gondoltam, most még a szakértők vannak, de majd jönnek a politikusok,

lassan már az 1994-es MSZP-kampány és annak szlogenjei jutottak az eszembe

- mondta Gulyás Gergely. A Fidesz frakcióvezetője elmondta, senkit sem szeretne személyében megbántani azok közül, akiket bemutattak, de nem látta, hogy mindez erősítette volna az MSZP kormányképességébe vetett hitet.

Beszélt arról is, hogy az adatok azt sem támasztják alá, hogy a szorosabbnak gondolt körzetekben sokan indulnának, persze a kampánynak ebben az időszakában már bárki bárkivel szemben megfogalmazhat mindenféle vádakat.

A szélsőbal és a szélsőjobb nem valamilyen elvszerűség miatt nem fog össze,

bár sokan, akik korábban nácizták a Jobbikot, ma az összefogást hangoztatják, de ez az együttműködés, az esetleges visszalépés jóval többet vinne, mint amit hozna - tette hozzá.

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg.