Vágólapra másolva!
Direkt kihagyta a balliberális HVG egy most közölt politikus-népszerűségi felmérésből a pártok támogatottságára vonatkozó adatokat, mivel az vélhetően nem illett a "Fidesz gyengül" típusú nevetséges hazugságba. Az Origo most megszerezte a kicenzúrázott párttámogatottsági adatokat, Gyurcsányék például be sem jutnának az Országgyűlésbe.
Vágólapra másolva!

A hvg.hu birtokába került egy felmérés a miniszterelnök-jelöltek, listavezetők, valamint pártelnökök népszerűségéről, ismertségéről és alkalmasságáról. A kutatásból az derült ki, hogy

Orbán Viktor miniszterelnök messze a legnépszerűbb politikus,


miközben az ellenzéki pártvezetők messze le vannak maradva. Vona Gábor ebben a felmérésben a népszerűséget tekintve gyurcsányi mélységekbe jutott. A kutatásból egy dolog kimaradt, mégpedig a pártok támogatottsága, aminek nagyon komoly oka van, de nézzük először a számokat.

Az Origo birtokába került - és eltitkolt - Závecz-kutatás szerint

a Fidesz-KDNP-re 62,5 százalék, az MSZP-Párbeszédre 12 százalék, a Jobbikra 11,7 százalék, az LMP-re 7,1 százalék, a DK-ra 4,8 százalék, az Együttre 0,9 százalék, míg a Momentumra 0,7 százalék szavazna.

A HVG persze nem hozta le a számára kellemetlen párttámogatottsági adatokat, mert nem illett volna abba a balliberális, hazug koncepcióba, hogy gyengül a Fidesz.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Republikon Intézet szerdán azt közölte, méréseik szerint 2017 nyara óta nem volt ilyen alacsony a Fidesz támogatottsága. A pánikkeltő cím mögött feltehetően tudatos manipuláció állhat, hiszen a volt SZDSZ utódszervezetként működő intézet tavaly még szándékosan irreálisan magasra mérte a kormánypártot - a megtévesztésről a Figyelő számolt be.