Mégis a Dunába dobhatták VV Fanni holttestét

vv fanni
2016-ban egy osztrák weboldalon hirdette magát, Kira néven
Vágólapra másolva!
A brutálisan meggyilkolt VV Fanni ügyében az eddigi legreálisabb verzió merült fel – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

B. László, akit Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak, kamerafelvételek alapján több mint fél órát töltött Szalkszentmártonban a bányatavaknál, azután, hogy Fanni holttestét berakta az autójába.

A Blikk azt írta, hogy a férfi

megállt Szalkszentmártonnál, az elhagyatott bányatavaknál, amit a felvételek bizonyítanak. A Duna-parttal ellentétben egy kihalt, csendes helyről van szó.

Forrás:

A férfinak nem lehetett ismeretlen a környék, mivel dunaújvárosi lakhelyétől mindössze húsz percnyire található. A lap úgy tudja, hogy a rendőrök átkutatták a bányatavakat, ezekben nem találtak semmit, ugyanakkor nem lehetetlen, hogy itt szabadult meg a lány holttestétől, hiszen innen nem messze van a régi, dunai kompkikötő.

Ez a rész kitűnő lehet egy holttest eltűntetésére, mert nincsen kamera, és autóval pár lépésnyire meg lehet állni a víztől.

- mondta a lapnak egy helyi lakos.

Gyanús lett Fanni barátnője

A Lokál információi szerint az ügyben a rendőrök többször kihallgatták, sőt éjszakára bent is tartották a rendőrségen Fanni barátnőjét, Erikát.

Azt írják, a nő tanácsokat adhatott B. Lászlónak.

Erika először akkor lett gyanús, amikor keresték Fanni hiányzó pénzét, és kiderült, hogy ő kért kölcsön tőle plasztikai műtétre.

Az is kiderült, hogy Erika használta VV Fanni autóját az eltűnése után, ráadásul a nő jó kapcsolatban van B. Lászlóval.

A rendőrség nem zárja ki, hogy ketten együtt, nyereségvágyból végeztek Fannival, hogy megszerezzék a pénzét.

Forrás: RTL Sajtóklub

Az eltűnt nő anyjának ügyvédje ugyanakkor azt mondja, a pénzt nem sikerült megszerezniük a támadóknak.

- mondta Lokálnak dr. Lichy József.

Ahogyan azt az Origo korábban megírta, VV Fanni tavaly november 20-án, este tűnt el. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, aki a biztonsági kamera felvételei alapján az ölében vitte le a mélygarázsba a lány élettelen testét.

Először a Dunában keresték VV Fannit, mivel a gyanúsított férfi dunaújvárosi, és az autópálya felvételei bizonyítják, hogy járt a Duna partján miután megölhette a lányt.

Később azonban a bérelt autó GPS- adataiból kiderült, hogy a férfi Budapest és Veszprém között is járt Fanni eltűnésének estéjén. Ráadásul egy több tízezer hektáros erdős területen. A Vác Online információi szerint a nyomozók ekkor azt hitték, hogy elásták a halott lányt. Ugyanakkor az sem kizárt,hogy a Balatonban van a holttest,mivel

a férfi Siófok érintésével indult haza Dunaújvárosba, ahol bedobhatta a tóba, mielőtt átöltözött.

Forrás: Blikk

A rendőrség már halottkereső kutyákat bérelt Németországból, és kutakban is keresték a lány holttestét.

- mondta a Borsnak a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József.

A gyilkosság másnapján, november 21-én B. Tamás visszavitte a bérelt autót, amiből megpróbálta eltüntetni a vérnyomokat, de nem sikerült- írta a Ripost.

Amikor a kölcsönzőben megkérdezték, hogy mi történt, a férfi azt válaszolta, hogy elütött egy vadat, majd berakta a csomagtartóba.

Az ismerőse nem hitt neki, ezért értesítette a rendőrséget, akik elfogták a férfit. B László az eset óta előzetes letartóztatásban van, VV Fanni holttestét továbbra sem találták meg.