Soros helyi katonái az utolsó rohamra készülnek a választások előtt

Soros György
Berlin, 2017. június 8. Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke az Európai Roma Művészeti és Kulturális Intézet megalapításának alkalmából rendezett berlini ünnepségen 2017. június 8-án. (MTI/EPA/Clemens Bilan)
Vágólapra másolva!
„Részvétel hete" néven 2018. március 19–25. között szervezik meg a választás előtti utolsó nagy rohamukat a kormányzat ellen Soros György magyarországi katonái. Számolt be erről a Tűzfalcsoport blog. A Részvétel hete nevű mozgalmat a Civil Kollégium Alapítvány hozta létre, amelynek célja, hogy a csatlakozók helyi szervezésein keresztül „segítse a választókat a tájékoztatásban: például közösségi beszélgetés, filmvetítés, képzés, standolás, választói fórum, választói gyűlésen való részvétel útján”. Illetve, ahogy megszokhattuk a hazai álcivilektől, a fenti nyilvánvaló agymosás mellett – vagy inkább helyett - szeretnék aktivizálni is a behülyített, esetleg kiábrándult, elkeseredett embereket a kormánypártok ellen, megzavarva azok választási rendezvényeit. Mint emlékezetes, a Civil Kollégium Alapítvány volt az a szervezet, amely tavaly „polgári engedetlenségi képzést” tartott radikális civil aktivistáknak egy eldugott kunbábonyi központban. A kiképzők között ott volt a közintézményeket festékkel megdobáló Soros-forradalmár, Gulyás Márton is. A szervezet Facebook-oldalán olyan „kiváló” szélsőbaloldali forradalmárok művét osztják meg, mint Saul Alinsky, aki a megtévesztést, hazugságot, de az emberölést is legitim szervezési eszközöknek tartja.
Vágólapra másolva!

A Civil Kollégium Alapítvány, ahogy arról korábban a Magyar Idők alapján az Origo is beszámolt, az a - természetesen Soroshoz köthető - álcivil szervezet, amely tavaly „polgári engedetlenségi képzést” tartott radikális civil aktivistáknak egy eldugott kunbábonyi központban. A cél az volt, hogy a résztvevőket megtanítsák a legalitás, illetve az illegalitás határán lavírozva feszültséget kelteni a társadalomban.

A kiképzésen felszólalt a Fidesz Lendvay utcai székházának 2013-as elfoglalásában részt vevő Misetics Bálint és Kalocsai Kinga Regina, és nem hiányozhatott onnan a közintézményeket festékkel megdobáló, az egyetemről kibukott Soros-forradalmár Gulyás Márton.

Budapest, 2017. április 13. Leveszik a bilincset Gulyás Márton (k) kezéről perének tárgyalásán a Budai Központi Kerületi Bíróság tárgyalótermében 2017. április 13-án. A bíróság gyorsított eljárásban közérdekű munka büntetéssel sújtotta a férfit és társát, aki április 10-én a Sándor-palota előtti tüntetésen az épületre festékes flakonokat dobott. Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A CKA 2011 óta havi rendszerességgel tart közösségszervező képzéseket, melyek jelenlegi elnevezése „Szervező Szerda". 2016 óta ezt négy másik szervezettel közösen bonyolítják le, melyek között megtalálható például az Auróra illetve a Budapest Pride-ot szervező Szivárvány Misszió Alapítvány. Meg kell jegyezni, hogy a CKA 1994. óta működik, de csak 2010 után érezték olyan veszélyben a demokráciát, hogy – amúgy vélhetően haszontalan – idejüket és a spekuláns pénzét nem kímélve, éjt nappallá téve szervezkedjenek. Amikor lovasrendőrök gázoltak keresztül embereken és szemeket lőttek ki gumilövedékkel, semmi gond sem volt.

A CKA rendezvényein az amerikai tőzsdespekuláns, Soros György alapítványai által támogatott jogvédők is megfordulnak: a Magyar Helsinki Bizottság munkatársai éppúgy, mint a Migration Aid-é.

A Részvétel Hete kapcsán, annak szervezői rögzítik: „2014-ben 3 millióan nem szavaztak”, és „velük más lenne a választás”, vagyis nem nehéz levonni a következtetést, hogy a mostani kormánypártok ellen irányul ez az akciósorozat is.


A Részvétel hete mozgalomhoz csatlakozók osztályozhatják a képviselőjelöltjüket eredményeik, hátterük alapján, ehhez segítő kezet nyújt a szintén Soros György által sokmillióval támogatott Political Capital, amely bemutatja, hogy egyes pártok hogyan képzelik el Magyarország jövőjét. (Ne feledjük, korábban maguk is elismerték a Pesti Srácok kérésére, hogy az OSI pénzelte őket, amely összeget állításuk szerint munkabérre fordítottak.)

Ahogy persze megszokhattuk azért nem csak békés szavazgatásra buzdítanak a Soros katonák legújabb akciósorozatukkal, hanem aktív rendzavarásra is, hiszen javasolják, hogy „a pártok által rendezett gyűléseken" is vegyenek részt a csatlakozók: „Itt van lehetőségetek kérdezni. Menjetek többen, készüljetek fel előre a kérdésekkel, vigyetek kamerát”. Majd hozzáteszik: „A jelenlegi felfokozott politikai helyzetben nem minden választási gyűlésen fogadnak majd szívesen.”

Forrás: MTI/EPA/Clemens Bilan


Tehát kiderült a turpisság: valójában az a cél, hogy egy héten keresztül összehangoltan zavarjanak meg kampányrendezvényeket országszerte, és nem kell nagy jóstehetség, hogy rájöjjünk, hogy valószínűleg nem a baloldali pártok rendezvényeinek a megzavarására fognak biztatni a Soros közlegények.

Hiszen azok már 2010. előtt sem zavarták őket.

A Tűzfalcsoport felhívja a figyelmet arra is, hogy a CKA mögött ott áll „Szél Bernadett egyik kedvenc Soros-ügynöke", Sebály Bernadettet, aki Soros pénzén a szélsőbaloldali gondolkodó, Alinsky módszereivel szervez közösségeket. Erről így számol be a Tűzfalcsoport:

CKA Facebook oldalán olyan „kiváló" olvasmányokat ajánl a csatlakozók számára, mint a fentebb már említett szélsőbaloldali gondolkodó Saul Alinsky könyvét.

Alinskyről annyit érdemes megjegyezni, hogy olyannyira „békés” forradalmár volt, hogy fő művében kifejtette, hogy szerinte mellőzni kell mindenféle morális megfontolást és kételyt, amikor a forradalmár cselekszik: a hazugság, a megtévesztés, az erőszak teljesen legitim eszközei a radikális forradalmárnak.


Élete alkonyán egy interjúban pedig azt is elmondta, hogy teljesen legitim eszköz az emberölés is.

No de visszatérve a CKA-hoz, a fenti egyéves közösségszervező program 2015-ben kezdődött, és CKA vezetésével és olyan kiváló közösségszervező mentor segítségével, mint a fentebb már említett Sebály Bernadett, Peták Péter, aki egy pécsi Soros szervezethez köthető és Giczey Péter, SZDSZ alapító, akinek jószándékát meg sem merjük kérdőjelezni.