Czeglédy visszaél a joggal, szökni akar

Vágólapra másolva!
Czeglédy Csaba visszaél a joggal, és szökni akar - így kommentálta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője, hogy a hírek szerint az előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba jelölteti magát a parlamenti választáson, és a nevében le is adták az ehhez szükséges aláírásokat.
Vágólapra másolva!

"Így működik a maffiabaloldal: lopnak, csalnak, és azután még a törvényeket kijátszva le is akarnak lépni" - fogalmazott Halász János, aki szerint Czeglédy Csaba - költségvetési csalással gyanúsított szombathelyi önkormányzati képviselő - a jelöltség mögé bújva akar kiszabadulni az előzetesből, így akarja megúszni a börtönt, sőt valószínűleg el akar szökni. A frakciószóvivő ezt felháborítónak nevezte.

Emlékeztetett: a Czeglédy-bűnszervezet ellen már 9 milliárd forintos áfacsalás és több száz diák megkárosítása miatt nyomoznak. "Az egymással veszekedő Gyurcsány és az MSZP mégis összezár mögötte, és most úgy akarják megmenteni Czeglédyt és a saját bőrüket, hogy a jelöltséggel védelmet adnának neki" - mondta Halász János, hozzátéve: azon sem csodálkoznának, ha kiderülne, hogy az MSZP és a DK "fű alatt segített" Czeglédynek az aláírásgyűjtésben.