A magyaroknak nincs szükségük a luxemburgi külügyminiszter agymenéseire

diplomacy Horizontal
Luxemburg's Foreign minister Jean Asselborn addresses journalists as he arrives for an EU Foreign Affairs Council meeting in Luxembourg on April 18, 2016. / AFP PHOTO / JOHN THYS
Vágólapra másolva!
Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter gyűlöli Magyarországot, egy elvakult bevándorláspárti, a migrációt támogató politikus, aki Soros György kottájából játszik - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn.
Vágólapra másolva!

Szijjártó Péter hangsúlyozta, a luxemburgi külügyminiszter és társai elárasztanák Európát, így Magyarországot is migránsokkal, szélsőségesen liberálisok, elfogadhatatlan álláspontot képviselnek.

A külgazdasági és külügyminiszter ezt arra reagálva közölte, hogy Jean Asselborn a liberális Der Tagesspiegel napilap online kiadásában hétfőn a Stop Soros-törvénycsomag kapcsán azt mondta:

az EU-nak fel kell állnia és fel kell háborodnia, és aktiválni kell a 7. cikkelyt.

Szijjártó Péter közölte, hogy Jean Asselborn a mostani nyilatkozatával minden határon túlment.

- tudatta. A külgazdasági és külügyminiszter szerint Jean Asselborn nyilatkozata megmutatta az áprilisi választás tétjét.

Jean Asselborn Forrás: AFP/John Thys

Az Orbán-kormány Magyarország biztonságát védi, a luxemburgi külügyminiszter azonban Soros Györggyel és magyarországi elvbarátaikkal

lebontanák a kerítést, és elárasztanák migránsokkal Magyarországot

- emelte ki Szijjártó Péter.