A Stop Soros elfogadásával Magyarország újabb védvonalat húz

Soros György SZEMÉLY Foglalkozás üzletember elnök FOTÓ ÁLTALÁNOS konferencia TÁRGY MŰSZAKI ESZKÖZ mikrofon SZELLEMI TEVÉKENYSÉG beszél MOZOG gesztikulál Brüsszel, 2014. november 7.
Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fun
Brüsszel, 2014. november 7. Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke beszél a Jó reggelt Európa – Most vagy soha elnevezésű konferencián Brüsszelben 2014. november 7-én. (MTI/EPA/Julien Warnand)
Vágólapra másolva!
A Stop Soros törvénycsomag elfogadásával Magyarország újabb védvonalat húz - jelentette ki Puskás Imre, a Fidesz szóvivője vasárnap újságíróknak. A kormánypárti politikus azt hangoztatta: minden akadályt le kell tenni a bevándorlást támogatók és az azt finanszírozók elé.
Vágólapra másolva!

A határzár felépítése és a jogi határzár elfogadása mellett a Stop Soros újabb védelmet jelent annak megakadályozására, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon - közölte.

Soros György bevándorláspárti milliárdos Forrás: MTI/EPA/Julien Warnand

A belga miniszterelnök "kvótaultimátuma", Soros György újabb látogatásai Brüsszelben, az ENSZ migrációs csomagja és Brüsszel újabb támadásai Magyarország ellen jól jelzik, hogy

nagyon komoly a fenyegetés arra, hogy a Soros-tervet mindenáron keresztül akarják vinni a brüsszeli döntéshozatalon

- sorolta Puskás Imre, aki emlékeztetett: kötelező kvótákkal akarják széttelepíteni a migránsokat Európában.

Ennek megakadályozása a Stop Soros célja - mutatott rá a szóvivő, kifejtve: szeretnék regisztrációra, határvédelmi illeték fizetésére és teljes átláthatóságra kényszeríteni a bevándorlást támogató és finanszírozó szervezeteket.