Vágólapra másolva!
Meghalt egy munkás csatornaépítés közben a Győr-Moson-Sopron megyei Bősárkányban - tudta meg a TV2 hírműsora, a Tények. A középkorú férfi éppen az árokban dolgozott, amikor ráomlott a föld. Az egyik lakó segített kiásni, próbálták újraéleszteni, de nem tudtak rajta segíteni. Az omlás miatt csőtörés is volt, emiatt sokáig nem volt ivóvíz a környéken.
Vágólapra másolva!

Kiabálásra, majd hangos szirénázásra lettek figyelmesek a lakók a bősárkányi Köztársaság utcában. Először a mentők, majd a tűzoltók végül a rendőrök érkeztek a helyszínre. Mindenkit sokkolt a látvány.

Ráomlott a föld az egyik munkásra csatornaépítés közben.

Könnyeit visszafojtva idézte fel a történteket az egyik lakó a TV2 Tények című műsorában.

- mondta.

Az eszméletlen férfit rövid időn belül sikerült kiemelni az árokból, tucatnyi ember nézte végig az életmentő akciót. Hosszú percekig küzdöttek az életéért, de hiába. Az 50 év körüli férfi alvállalkozóként dolgozott a csatornázáson.

A beomló föld eltörte a vízvezetéket is. Emiatt hosszú órákig nem volt víz a Köztársaság és Honvéd utcában. Csak a helyszínelés befejezése után tudták kijavítani a hibát, addig lajtos kocsikkal oldották meg a vízellátást a környéken. Azt, hogy mi okozta a balesetet, a hatóságok még vizsgálják.