A Soros-szervezetek magukra ismertek mint bevándorlást segítő tömörülések

Ahmed H., Röszke
Szeged, 2018. január 8. Ahmed H. Cipruson élő szír állampolgár az ellene tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett határzár tiltott átlépése és állami szerv kényszerítése céljából személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt indult per megismételt elsőfokú tárgyalásán a Szegedi Törvényszéken 2018. január 8-án. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Vágólapra másolva!
A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy februárban terjessze a parlament elé a Stop Soros törvénycsomagot, hogy az Országgyűlés tárgyalni tudja - közölte Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő.
Vágólapra másolva!

Budai Gyula azt mondta: még egy nap sem telt el a törvénycsomag társadalmi vitára bocsátása óta, de a Soros-szervezetek már támadják. Úgy fogalmazott: az kiabál, akinek a háza ég, valószínűleg a

A Stop Soros törvénycsomag ellen azok emelték fel elsőként a szavukat, akik támadják a kormány bevándorláspolitikáját, akik szervezik és elősegítik a migrációt, és akiket Soros György pénzel - jelentette ki Budai, megnevezve a Magyar Helsinki Bizottságot, az Amnesty Internationalt és a Társaság a Szabadságjogokért szervezetet.

Emlékeztetett arra is a politikus, hogy a Soros-szervezetek jelentették fel Magyarországot több alkalommal Brüsszelben,

ők azok, akik a kerítés és a magyar kormány bevándorláspolitikája miatt tüntetést szerveztek, ők azok, akik kezdettől fogva támadják a jogi határzárat, a tranzitzónákat, és a magyar határvédelmet, az ott szolgáló rendőröket.

Ők azok, akik támadták a kvótanépszavazást, a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációt, akik Ahmed H. szabadon bocsátását követelik, s nyakig benne vannak a migránsbizniszben, s akik nem hajlandóak közölni, mekkora összeget kapnak külföldről - sorolta.

Ahmed H. Cipruson élő szír állampolgár az ellene tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett határzár tiltott átlépése és állami szerv kényszerítése céljából személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt indult per megismételt elsőfokú tárgyalásán a Szegedi Törvényszéken 2018. január 8-án. Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Megjegyezte: ezen szervezetek készítették elő a Magyarországot elítélő uniós parlamenti határozatot, Soros-jelentést is.
Budai azt is elmondta, hogy sajtótájékoztatójukon azt hazudták ezek a szervezetek, hogy a törvénycsomag valamennyi civil szervezetre vonatkozik, de ez nem igaz. A Stop Soros törvénycsomag kizárólag a bevándorlást szervező, finanszírozó, a migrációt elősegítő szervezetekre vonatkozik.

A törvénycsomag arról szól, Magyarország nem akar bevándorló ország lenni, nem akarnak befogadni migránsokat, nem engedik be a gazdasági és illegális bevándorlókat.

Kérdésre válaszolva a politikus a törvény alkalmazásáról, illetve arról, ha az érintett szervezetek nem regisztrálnának, azt mondta: a jogszabályok mindenkire vonatkoznak, azokat mindenkinek be kell tartania. Minden jogszabályban vannak szankciók, amelyek rögzítik, mi várható, ha valaki a törvényt nem tartja be - tette hozzá Budai Gyula.