Hadházy Ákos elismerte, hogy találkozott Simicskáékkal

Vágólapra másolva!
A közösség oldalán reagált Hadházy Ákos az Origo információira, amely szerint az LMP társelnöke egyeztet Simicska Lajos legidősebb fiával, Simicska Ádámmal. Elismerte, hogy találkozott a jobbikos oligarchával és a fiával is, de azt cáfolta, hogy mindez abban az étteremben zajlott volna, amelyről írtunk. Azt továbbra sem tudtuk meg, hogy mégis mi köze Hadházy Ákosnak a Simicska családhoz. Hadházy egyébként elszólta magát: azt nem állítottuk reggeli cikkünkben, hogy Simicska Lajossal is találkozott. Ezek szerint nemcsak a fiával, hanem magával Simicskával is találkozott, kétszer is. Simicska lapjának, az Indexnek úgy fogalmazott: tettestársak Simicskával és Hadházy kérte a találkozót. A találkozó célja - ez derül ki Hadházy szavaiból - valamiféle politikai együttműködés. 
Vágólapra másolva!

Facebook-posztban ismerte el Hadházy Ákos, hogy kétszer is találkozott Simicska Lajossal és legidősebb fiával, Simicska Ádámmal. Az LMP társelnöke ezzel az Origón ma reggel megjelent hírre reagált, amelyben azt írtuk, hogy a politikus rendszeresen egyeztet Simicska Ádámmal egy XIII. kerületi divatos étteremben.

Budapest, 2017. április 4. Hadházy Ákos, a Lehet Más a Politika frakcióvezető-helyettese felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén Forrás: MTI/Illyés Tibor

Hadházy nem vitatta, hogy járt a szóban forgó étteremben, de cáfolta, hogy Simicskáékkal itt találkozott volna. Arra viszont nem tért ki, hogy

mégis mi köze van az LMP társelnökének a jobbikos oligarcha családjához,

és arról sem beszélt, hogy ezek a találkozók mikor történtek, illetve milyen témában tárgyaltak. Ezek a kérdések tehát továbbra is nyitottak.