Tovább tart a balhé a Momentumban

Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Vágólapra másolva!
Ott tartunk, hogy a momentumos srácok és lányok vagy tényleg nem érzékelik maguk körül a világot, vagy - szomorúan - meg kell állapítanunk, hogy nagyokat füllentenek. A héten kipattant balhé kapcsán például azt mondták, hogy Papp Gegő leköszönt kommunikációs igazgató kitálalása a múlt, mostanra minden rendben van. Erre lemondott a debreceni, meg a szentendrei elnökük is.
Vágólapra másolva!

Az Origo információi szerint a mai nappal távozott a Momentum Mozgalom szentendrei alapszervezeti elnöke, Szijártó Imre. Távozását azzal indokolta, hogy nem lát megfelelő garanciát arra, hogy a Momentum együttműködik majd a választásokon más ellenzéki pártokkal, és hogy a viccpárt hajlandó lenne engedni az egyéni érdekeiből.

Szijártó Imre ezért úgy döntött, hogy minden politikai tisztségéről - nem csak a szentendrei alapszervezetet vezette, hanem választmányi tag is volt - lemond.

Nincs egyedül, ugyanis úgy tudjuk, a napokban Kis Andrea, a debreceni alapszervezet elnöke is leköszönt, sőt a pártból is kilépett. Lépését azzal indokolta, hogy

Ezt a meglátását pedig azzal magyarázta, hogy nem tud, és nem akar közösségként összezárni, mivel a lehető legkevésbé sem ért egyet a jelenlegi módszerekkel. "Nincsenek elszámoltatva a felelősök, vállalhatatlan elemek vannak a tagságban, nincs belső kontroll, nincs átláthatóság, se stratégia. Van viszont hazugságok tömkelege minden vezetői szinten" - fogalmazott.

Nem fáj, nem fáj

A két helyi elnök lemondása a sokadik példája annak, hogy a Fekete-Győr András Momentuma ezer sebből vérzik. Alig néhány napja közöltük Papp Gergő lemondott kommunikációs igazgató leköszönő levelét, amelyből kiderült, hogy Fekete-Győr András gyakorlatilag képtelen vezetni a pártot, miután Soproni Tamás kampányfőnök úgy manipulálja az elnökséget, hogy az rendre keresztbe fekszik az elnöknek. Papp azt is írta, a Momentumot

Fekete-Győr András Forrás: Facebook

Ennek ellenére a Momentum vezetése rezzenéstelen arccal közölte, hogy minden a legnagyobb rendben van, a szervezet egységes, és készen állnak a 2018-as választásokra. Szentendre és Debrecen mindenesetre tökéletesen alátámasztja mindezt.