Kocsiban, parkban és tanteremben erőszakolták meg a diákjaikat

Kavart egy diákjával, tönkrement a tanárnő élete szexi erotikus
Vágólapra másolva!
Nap mint nap jelennek meg hírek a világ minden pontjáról azzal kapcsolatban, hogy tanárok folytattak szexuális viszonyt fiatal diákjaikkal. Volt aki kokainozott és ivott is velük, más azt találta izgatónak, hogy tilos amit csinál. Ilyenkor a legtöbben arra gondolnak, hogy a férfi tanárok kezdtek ki a diáklányokkal. Persze ilyen is akad szép számmal, mi azonban most olyanokat gyűjtöttünk össze, ahol a tanárnők éltek vissza a helyzetükkel. Gazdag Enikő pszichológus szerint az ilyen nők érzelmileg el vannak hanyagolva.
Vágólapra másolva!

Videó készült az együttlétről

Decemberben derült ki, hogy egy Somogy megyei településen, egy 30 év körüli tanárnő viszonyt folytatott az egyik 15 éves diákjával. A kapcsolat úgy kezdődött, hogy a fiú csak akkor volt a hajlandó táncolni a párjával az iskolai bálon, ha a tanárnője megpuszilja.

A nő ezt megtette, majd találkozgatni kezdtek és intim kapcsolat alakult ki köztük.

Az egyik esetben ezt a fiú egyik barátja videóra vette. A felvétel a rendőrökhöz is eljutott, akik ezután kezdtek el nyomozni az ügyben.

illusztráció Forrás: Thinkstock

Az ott élők szerint a 15 éves fiún kívül egy másik fiúval is lehetett kapcsolata, egy harmadikkal pedig intim levelezést folytatott.

A tanárnőt elküldték az iskolából.

Kocsijában és a tanteremben szexelt a diákjával

Hétfőn tartóztattak le egy 30 éves tanárnőt az Egyesült Államokban, mert szexuális viszonyt folytatott a 17 éves diákjával. Valeria Costadoni nyelvtanár volt a Miami Arts Chartel középiskolában.

A nő a fiú otthonában, oktatás után az üres tanteremben és a kocsijában többször orálisan kielégítette a fiatalkorú fiút.

Három diákjával szexelt

Júniusban tartóztattak le egy 25 éves tanárnőt az észak-karolinai Rocky Mount városában. Erin Elizabeth McAuliffet az iskola igazgatója jelentette fel, mert három diákjával létesíthetett szexuális kapcsolatot.

A rendőrség információi szerint a tanárnő az iskolán kívül találkozott a fiúkkal, akik közül az egyik 16, a másik kettő pedig 17 éves volt.

A tanárnőt kirúgták az iskolából, a rendőrség pedig letartóztatta. Ha a bíróság bűnösnek találja, akkor öt évre is börtönbe kerülhet.

Kokain, alkohol, szex

2004-ben, az akkor 25 éves Danielle Walls hosszú szexuális viszonyba kezdett az egyik 16 éves diákjával.

A vád szerint a tanárnő különböző motelekben találkozott a fiúval, és legalább 10, de akár 25 alkalommal is lefeküdt vele, közben kokainoztak és alkoholt ittak.

Ha tudták volna bizonyítani mindezt, akkor 16 évre is börtönbe mehetett volna a tanárnő. 2006-ban öt alkalmat bevallott a nő, ezért 5 év felfüggesztett börtönre ítélték.

Izgatónak találta, hogy amit tesz, az tilos

Debra Lafavé az egyik leghíresebb eset. A floridai tanárnőnek rajongói oldalai lettek a történtek után. 2004-ben az akkor 23 éves nőt az egyik diák anyukája jelentette fel, mert hazavitte az egyik 14 éves diákját, és orálisan kielégítette. Ezt később egy autó hátsó ülésén is megismételte.

Pár nappal később az iskola területén álló lakókocsiban már tovább fajult a helyzet, lefeküdtek egymással.

Ugyanezt megismételték, megint egy autó hátsó ülésén majd egy parkban is.

A tanárnő azt mondta a fiúnak, hogy a férjével szexuális problémáik vannak, ráadásul különösen felizgatja, hogy amit tesz, az tilos.

Gazdag Enikő pszichológus, pár- és családterapeuta szerint az olyan szakmáknál, mint az orvos, a tanár vagy a pszichológus, mindig tartani kell a beteggel vagy a diákkal szemben egy határt, hogy ne alakuljon ki ilyen aszimmetrikus kapcsolat.

- mondja a szakember.

Nem biztos, hogy az ilyen tanárnők családi háttere egészséges. A kamasz fiúknak imponáló lehet, hogy az őket tanító tanárnő, akitől még akár félhetnek is, találkozik velük, és szerelmi kapcsolatba bonyolódnak.

- teszi hozzá a pszichológus.

A jelenséggel kapcsolatban megkerestük Mendrey Lászlót, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnökét is.

- mondta Mendrey László.