Megkérdeztük Lázár Jánost a Soros-paktumról

Soros György SZEMÉLY Foglalkozás üzletember elnök FOTÓ ÁLTALÁNOS konferencia TÁRGY MŰSZAKI ESZKÖZ mikrofon SZELLEMI TEVÉKENYSÉG beszél MOZOG gesztikulál Brüsszel, 2014. november 7.
Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fun
Brüsszel, 2014. november 7. Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke beszél a Jó reggelt Európa – Most vagy soha elnevezésű konferencián Brüsszelben 2014. november 7-én. (MTI/EPA/Julien Warnand)
Vágólapra másolva!
A magyar szuverenitás elleni súlyos támadásnak nevezte Lázár János a kiszivárgott Soros-paktumot. A Miniszterelnökség vezetője biztos benne, hogy a körzetében is aláírnak az amerikai tőzsdespekulánsnak. 
Vágólapra másolva!

A rendszerváltás óta a legdurvább, szuverenitás elleni támadásnak tartja a Soros-paktumot Lázár János. A Miniszterelnökség vezetője az Origo kérdésre azt mondta, az érintett pártoknak tisztázniuk kell, milyen megbízást teljesítenek.

Akik megnyitják a határt, azok minden támogatást megkapnak Brüsszeltől a kampányban - tette hozzá a miniszter. Lázár János elmondta, hogy Soros György már korábban elmondta, hogy az ellenzéknek, hogyan kell indulnia, és minden segítséget megad a bevándorláspárti erőknek.

Lázár Jánost megdöbbentette a Soros-paktum Forrás: MTI/EPA/Julien Warnand

Itt a Soros-paktum

Mint arról korábban beszámoltunk, kiszivárgott a Soros-féle kvótapaktum. Így emlegetik a két hete megszületett megállapodást, aminek mentén máris kiválogatták a migránspárti politikát elfogadó ellenzéki képviselőjelölteket.

A legutolsó pillanatokban bejelentett visszaléptetésekkel őket próbálnák mandátumhoz juttatni nem kevesebb, mint 66 egyéni körzetben!

A végső cél a kötelező betelepítési kvóta megszavazása még a nyáron, ehhez kell a parlamenti többség.

Soros György hálózatának tagjai, illetve egyes ellenzéki politikusok az elmúlt hetekben felmérték a választási erőviszonyokat, pontos számításokat végeztek, hány körzetben és hogyan lehetne minden pártból kiválogatni a legesélyesebb migránspárti jelölteket. A kiszivárgott részletek szerint legalább 66 egyéni körzetben terveznek olyan utolsó pillanatra időzített, villámcsapásszerű visszalépést, amely után csak egyetlen Soros-párti jelölt állna szemben a kormánypártok jelöltjével. Optimista becsléseik szerint a listán megszerezhető 40-43 szavazattal így matematikailag lehetne esélyük a migránspárti politikai fordulatra.