Szánalmas Havas Henrik viselkedése Molnár Anikó bátyja szerint

Vágólapra másolva!
Szánalmasnak nevezte Havas Henrik viselkedését Molnár Anikó bátyja, aki a TV2 Tények című hírműsorának nyilatkozott. Molnár Anikó, aki másodikként vádolta meg szexuális zaklatással Havas Henriket, a Facebookon azt írta, örül, hogy elmondta a történetet és ezzel kicsit megkönnyebbült.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikót volt aki támadta a bejegyzése után, nekik azt üzente a Facebookon: "Ti, akik gúnyosan, önelégülten ültök a foteletekben, ne felejtésetek el, hogy veletek, a gyereketekkel, a csajotokkal is bármikor hasonló megtörténhet." . Később hozzátette: jól esne neki, ha Havas bocsánatot kérne, de erre nem számít. "Hogyan is várhatnék ilyet... A "bocsánat", az "elnézést", a "ne haragudjon" csak az én szótáramban szerepel... Ezt tudomásul veszem és tovább lapozok".

Havas Henrikről először Baukó Éva mondta el,hogy zaklatta, amikor a titkárnője volt. Anális szexet kért tőle, majd amikor erre nem volt hajlandó, kirúgta. Néhány nappal később Molnár Anikó a Tények Extrában mondta el,hogy Havas Henrik fizikailag is zaklatta, amikor könyvet írt róla.