Kínosan hallgat az ellenzéki média Havas Henrik szexuális zaklatásairól

Havas Henrik: „Nincs szükségem senkire”
Vágólapra másolva!
Hallgat a teljes balliberális média arról, hogy Havas Henrik szexuálisan zaklatta Baukó Évát - és most már tudjuk, Molnár Anikót is. Harvey Weinstein amerikai zaklatási ügyének a legkisebb rezdüléseit is megismerhetjük Simicska Indexéről és társairól, de Havas, úgy tűnik, sérthetetlen.
Vágólapra másolva!

„Havas Henriken kívül a teljes libsi média is magasról szarik Baukó Évára” – írja Apáti Bence a 888.hu-n. Havas egyébként elszólta magát, a Jobbik propagandatévéjének adott interjúban elárulta, hogy felhívták a 444-től és azt mondták neki, hogy nem foglalkoznak az üggyel, mert biztosak benne, hogy Havasnak van igaza.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Szarnak Baukó Évára. Az őrkutyák, az igazság őrkutyái nem foglalkoznak Baukó Évával. Nem érdekli őket az igazság. Szarnak az igazságra. Szarnak Baukó Évára. Szarnak ezek mindenre és mindenkire, ha az 'ügy' nem árthat a jobboldalnak. Ha nem a Krétakör liberális művésznője állítja, akkor az meg sem történt. Akkor nem érdekes. Akkor hazugság. Akkor csak egy lejáratási kampány része. Akkor nincs oknyomozás, nincsenek címlapok, nincsenek felháborodott nyilatkozatok. Ez a liberális újságírás ma Magyarországon” - írja Apáti Bence.

A híres balettművész hozzáteszi: „A Simicska és Soros pénzén hizlalt libsi propagandisták most ugyanazokkal a szavakkal és mondatokkal védik a 'Tanár urat', mint amikkel elítéltek Schillingné esetében. Áldozatothibáztatnak. Hazugsággal vádolják. Erkölcstelennek, kurvának állítják be.”

Az Origo is megírta, hogy milyen képmutató kettős mércét alkalmaz a balliberális sajtó Havas Henrik szexuális zaklatási botrányával kapcsolatban. A Baukó Éva – akkor még Havas nevét nem említő –Facebook-posztját először megíró 24 amikor megtudta, hogy Havas Henrik a zaklató, elérhetetlenné tette a cikkét.