Már nem csak M. Richárdot gyanúsítják a Dózsa György úti halálos gázolás miatt

Dózsa György út gázolás
Összeroncsolódott személyautók egy buszmegállóban a fővárosi Dózsa György út és Kassák Lajos utca kereszteződésében 2017. május 15-én. A két karambolozó autó egyike a buszmegállóba csapódott, egy ember meghalt, kettő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A balesetben összesen hatan sérültek meg, az egyik roncsból két embert kellett kivágniuk a tűzoltóknak.
Vágólapra másolva!
M. Richárd 140-el hajtott, de a Citroen vezetője szabálytalanul kanyarodhatott a Dózsa György úton. A rendőrség a szakértői véleményt figyelembe véve halált okozó közúti baleset okozásával gyanúsítja a Citroen vezetőjét. 
Vágólapra másolva!

Nemcsak M. Richárdot gyanúsítja a rendőrség a Dózsa György úti gázolás ügyében, hanem annak a Citroennek a vezetőjét is, amelyikkel karambolozott a kabrió Mercedest vezető M. Richárd. A Pesti Srácok információi szerint

a Citroen vezetője szabálytalanul kanyarodhatott, ezért halált okozó közúti baleset okozásával gyanúsítják.

A nyomozás jelenleg is folyamatban van.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Mint ismert, májusban M. Richárd egy kabrió Mercedest vezetett jogosítvány nélkül, amikor 140-el hajtva karambolozott egy éppen kanyarodó Citroennel a Dózsa György úton. A Citroen a közeli trolimegállóba sodródott, elütve az ott várakozókat. A balesetben egy 23 és egy 37 éves férfi meghalt. M. Richárd jelenleg házi őrizetben van.