Fél óra alatt negyven bevándorlót fogtak el

határzár kerítés rendőrség rendőrautó
Röszke, 2016. március 19. A Magyar Honvédség Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelékében (MH AIAK) szolgálatot teljesítő katonák járőröznek BTR 80-as páncélozott szállító harcjárművekkel a magyar-szerb határnál, Röszke és Ásotthalom térségében, az ideiglenes műszaki határzár mellett 2016. március 19-én. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Vágólapra másolva!
A legtöbben közülük Pakisztánból érkeztek, de sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.
Vágólapra másolva!

Péntekre virradó éjjel, bő fél óra alatt negyven illegális migránst fogtak el a rendőrök Hercegszántó közigazgatási területén - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Röszke, 2016. március 19. A Magyar Honvédség Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelékében (MH AIAK) szolgálatot teljesítő katonák járőröznek BTR 80-as páncélozott szállító harcjárművekkel a magyar-szerb határnál, Röszke és Ásotthalom térségében, az ideiglenes műszaki határzár mellett Forrás: MTI/Ujvári Sándor

A közlemény szerint a külföldieket három helyszínen fogták el,

közülük 20 pakisztáni, 11 iraki, 7 szomáliai, 2 pedig szír állampolgárnak vallotta magát.

A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a csoportokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.