A kegyetlen anya megégette fia kezét, mert rossz volt

2017.11.14. 12:10

Egy floridai anya forró vízbe tette gyereke kezét, így büntette meg, amiért a hat éves fiú megütött egy másik gyereket. A 29 éves Miriam Rebolledo azt mondja, hogy nem rossz anya.

A kolumbiai származású nőt múlt csütörtökön tartóztatták le gyerekbántalmazás miatt. A 29 éves anyának egy iskolai alkalmazott mondta el, hogy fia megütött egy másik gyereket- írja a foxnews.com.

Ekkor a nő úgy döntött, hogy megbünteti a hatéves kisfiút. Azonban a fegyelmezésnek eléggé brutális módját választotta. 

A fiam nagyon engedetlen: eljutott arra a pontra, hogy megöljön egy állatot. Mit kellett volna tennem? Maradjak otthon, semmit se csinálva a fiammal?- mondta a nő.

Rebolledo azt állítja, hogy azért büntette meg így a gyerekét, hogy segítsen neki megelőzni, hogy gonosztevőként nőjön fel.

A nő attól is tartott, hogy fia később nőket bántott volna, és börtönbe zárják.

A Miami-Dade megyei bíró, Ariana Fajardo Orshan azt nyilatkozta Rebodello ügyéről, hogy nem helyénvaló egy szülőnek így büntetni a gyerekét. 

Kolumbiában talán rendjén van megfogni egy gyerek kezét és megégetni a tűzhelyen, de az Egyesült Államokban nem!"- mondta Fajardo, aki a 29 éves anyukának is beszélt a fiáról:

„Neked van a legaranyosabb fiad! Találkoztam vele reggel. És nagyon szomorú, amiért nevelőszülőkhöz fog kerülni" -tette hozzá a bíró.

Rebolledo azt nyilatkozta múlt csütörtökön, hogy nem igazságosan ítélték el, és hogy nem rossz anya.