Interjút kért fiatal fiúktól, aztán perverz üzeneteket küldött nekik

Vágólapra másolva!
Gimnazista fiúkat zaklatott egy férfi Cegléden. A fiatalokat egy-egy interjú ürügyén kereste meg, aztán pornográf üzenetekkel bombázta őket. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.
Vágólapra másolva!

Fiatal- és gyermekkorú fiúkat zaklatott egy 22 éves férfi Cegléden - írja a Bors. M. azzal kereste meg áldozatai többségét, hogy interjút szeretne készíteni velük egy helyi rádió számára, de aztán

perverz üzenetekkel bombázta a gimnazista fiúkat.

A lap úgy tudja, hogy a Mária Rádió ceglédi stúdiójának egyik önkéntes munkatársáról van szó.

„A 16 éves fiamat kereste meg a fiatal férfi, hogy interjút szeretne vele készíteni, mert részt vett egy városi versenyen. Aztán már szóba sem került az interjú, hanem megírta például, hogy egyedül van otthon, és éppen pornót néz” – mondta az ügyben érintett egyik fiatal édesapja a Ceglédi Panorámának.

Amikor a srác az iskolában elmondta a dolgot a társainak, kiderült, hogy csak az ő osztályában 8-10 fiú hasonlóan érintett, akik mind sportolók vagy résztvevői a helyi kulturális életnek.

Néhány nap múlva még több áldozat került elő, köztük egy 13 éves is.

A Mária Rádió a Bors érdeklődésére megerősítette, hogy valóban az egyik volt önkéntesükről van szó, akit azóta elküldtek, miután felmerült a gyanú, hogy a rádió szellemiségével nem összeegyeztethető tartalmakat oszt meg az interneten.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, ennek részleteiről azonban a Pest megyei főkapitányság csak a körülmények részletes vizsgálata után ad tájékoztatást.