Esküvőjük másnapján halt meg a házaspár

Vágólapra másolva!
Egy nappal az esküvőjük után halt meg egy házaspár Szőlősgyörök és Lengyeltóti között. Éppen hazafelé tartottak, amikor feltűnt előttük egy biciklis, akit kikerültek, de egy szemből jövő autó miatt azonnal vissza kellett húzódniuk, és egy fának csapódtak. A biciklis segítség nélkül hagyta el a helyszínt. A Tények úgy tudja, ha rögtön szól valakinek, a házaspár egyik tagját meg lehetett volna menteni.
Vágólapra másolva!

A 37 éves férfinak és a 36 éves nőnek a baleset előtti napon volt az esküvőjük.

A Tények információi szerint a házaspár hazafelé tartott Balatonboglárra a nő családjától Lengyeltótiból, amikor egy kivilágítatlan biciklis feltűnt előttük, akit ki tudtak kerülni. Ekkor viszont szemből jött egy másik autó, ami miatt gyorsan visszatértek a sávjukba, ahol a murva miatt belecsúsztak az árokba, és egy fának csapódtak.

A nő kislánya csak azért nem ült az autóban, mert lengyeltóti nagymamájánál hagyták.

A párhoz érkező első autós hívott csak segítséget, ugyanis a biciklisnél nem volt telefon, ezért nem értesített senkit arról, hogy mi történt, és el is hagyta a helyszínt.

A fonyódi Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozásának a vétsége és segítségnyújtás elmulasztásának büntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként.

A férfinak és nőnek is volt gyereke korábbi kapcsolataikból: Lászlónak egy 8. osztályos lánya, Évának pedig egy 10 éves kislánya van. Közös gyereket is terveztek az esküvő után.

A Tények úgy tudja, ha

a biciklis időben segítséget kér, akkor az anyós ülésen ülő nő túlélhette volna a balesetet.

Máté Márton Katalin, a Somogy Megyei Főügyészség helyettes szóvivője szerint a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség szerint nem kell tartani attól, hogy a gyanúsított megszökne vagy elrejtőzne, és attól sem, hogy újabb bűncselekményt követne el.

A nő családját a rendőrség értesítette a tragédiáról. A rendőrök szakértőkkel együtt vizsgálják a baleset körülményeit.