Késsel támadtak meg egy postást Nyíregyházán

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 15010/5238/2017. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen rablás kísérlet elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen tettes megtámadott és késsel megsebesített egy postai kézbesítőt Nyíregyházán, a Vasvári Pál utca 5. szám alatti lépcsőház előtt 2017. október 12-én 10 óra 40 perckor. Az ismeretlen támadó a helyszínről értékszerzés nélkül elmenekült, a postai alkalmazott a támadás következtében könnyű sérülést szenvedett. A feltételezett elkövetőről fényképfelvétel áll rendelkezésre.
Vágólapra másolva!
Egy postást sebseített meg ma délelőtt egy férfi Nyíregyházán.  A rendőrség fényképek alapján keresi.
Vágólapra másolva!

A férfi késsel támadt rá a postai kézbesítőre Nyíregyházán, a Vasvári Pál utca 5. szám alatti lépcsőháznál. Ki akarta rabolni, mert feltételezte, hogy sok pénz van nála. Végül nem sikerült ellopnia semmit, és elmenekült - olvasható a police.hu oldalán.

A postás könnyebben megsérült.

A támadóról felvétel készült, amit a megmutattak a rendőrök.

Forrás: Police.hu

Forrás: Police.hu

Kérik, hogy aki felismeri a képen látható férfit, jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy hívja a 06-42-524-600-as, a 107-es, 112-es telefonszámok valamelyikét. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán is bejelentést tehet.