Szétvertek egy fotókiállítást Esztergomban

Vágólapra másolva!
Szombat hajnalban három fiatal egy fotókiállítás tizenhárom nagyméretű alkotását rongálta meg Esztergomban, a Szent István lépcső tövében - jelentette a  Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának beosztottjai  12 órán belül beazonosították a három rongálót, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.
Vágólapra másolva!

Az Esztergomi Rendőrkapitányság az eddigi adatok alapján csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, valamint rongálás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást, az eddigi adatok alapján egy 14 éves, egy 15 éves, valamint egy 16 éves helyi lakos ellen.

Forrás: police.hu

A rendőrök adatgyűjtés során a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három tettest beazonosították és őket 2017. szeptember 23-án éjszaka a helyi rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a helyi lakosokat gyanúsítottként kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését beismerték. Az esztergomi rendőrök kezdeményezik a három fiatal bíróság elé állítását.

Forrás: police.hu